>
Уточнити наявність у постачальника
999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

124 шт.
3 шт.
20.5 × 6.1 × 19.1 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Вирушаємо разом з LEGO 43174 у світ, де такі принцеси, як Мулан можуть боротися на рівні найбільших воїнів!

Опис

Життя Мулан наповнена пригодами, але тільки завдяки захисту духів предків вона змогла подолати їх все. В поселення юної принцеси приходить війна, тому хтось із її сім'ї повинен відправитися в найбільшій битва. Мулан робить важливий вибір — і відправляється в далеку дорогу, щоб підготуватися до вирішальної битви з гунами замість свого батька. 

Дракон, як найкращий друг і радник, є підтвердженням того, що духи предків завжди готові прийти їй на допомогу. У Мулан є і меч. Вона завжди готова проявити свою хоробрість і захистити сім'ю. Вірний супутник Мулан — це її кінь. Побудуємо LEGO 43174 Пригоди Мулан, щоб допомогти Мулан здійснити своє призначення!

Що в коробці

Оригінальний комплект конструктора ЛЕГО 43174 складається зі 124 деталей. До того ж, в наборі є і мініфігурки й вірний супутник юної принцеси — її черногрівий кінь. Крім дракона, Мулан оточена й іншими супутниками сили, серед яких дивовижний цвіркун. Набір наповнена різними символами, розшифрувати які можуть тільки справжні цінителі пригод Мулан.

Як грати

Конструктор ЛЕГО 43173 орієнтований на дітей віком від 5-ти років, і придбати його можна в магазині ЛЕГО. Відмінною рисою Мулан є квіточка, який ідеально підійде саме для фігурки принцеси. Найбезпечніше Мулан відчуває себе на території власного будинку, де вона може прогулятися і випити чаю перед щоденними тренуваннями. 

Однак навіть чаювання може бути частиною важливого ритуалу. Тому потрібно підбирати деталі конструктора LEGO 43174 ретельно. До того ж, тільки в домашній обстановці Мулан може відчувати себе справжньою принцесою, і їй не потрібно знову і знову доводити свою хоробрість і силу.

Чому корисно дитині

Офіційний дилер ЛЕГО в Україні надає широкий асортимент наборів принцес, які можна комбінувати між собою, створюючи дивовижні й неповторні моделі. Кожен набір ЛЕГО відрізняється своєю унікальністю, попри досить схожу тематику. Звичайно, до кожного конструктору прикладається інструкція, яка дозволяє з легкістю слідувати крок за кроком до відтворення світу принцес або принцеси. 

Однак завжди може слідувати велінням свого серця, як це робила неодноразово Мулан, і складати те, що хочеться дитині. Іноді потрібні й базові шкільні знання, щоб зробити більш складну модель за власним проєктом.

 

  • 5.0

    28 лис, 2020
    Полюбила цей набір так сама, як і моя дочка. Брали кілька днів назад по акції, тому вдвічі приємно. Мало того, що можна пограти, так ще й транспортувати можна, не втрачаючи частинок. Все чудово складається, та якщо сильно не трусити, наступного разу все буде ціле. Зона з ставком сподобалася більше, можливо через те, що це трохи не часта ідея в лего. Хочу також зауважити, що в набір входять саме цільні мікрофігурки.
    Достоинства:
    Весь набір складається в книжці та міцно закривається. Чудова ідея зі ставком.
    Недостатки:
    Донька дуже любить серію принцеси, тому я просто не можу додати якісь недоліки, вона мені цього не пробачить. Та й справді, дійсно крутий набір.
    • 25 гру, 2020
      А нам цільні мініфігурки не сподобались, краще б були звичайні.
  • 5.0

    28 лис, 2020
    Мініфігурки занадто чарівні. Цей набір поєднує тренувальний майданчик з одного боку та тихий ставок з іншого. Хоча він, можливо, навіть занадто крихітний, але моїй дочці сподобався. Особливо вона у захваті від конячки, бігає тепер з нею цілими днями. До речі, якщо хтось знає набори саме з ними, то порадьте, можливо взяла б щось як подарунок дитині на Новий рік. Коли ввечері вона вже награлася набором, то просто закриває книжечку та лягає спати. Нарешті детальки не розкидані по всій кімнаті.
    Достоинства:
    Милі мікрофігурки, включаючи конячку. Усе складається і закривається в книжечку.
    Недостатки:
    У наборі не міні, а мікрофігурки.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари