>
Уточнити наявність у постачальника
5999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

701 шт.
2 шт.
38 × 6 × 35 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Побудуйте чудовий зимовий палац Ельзи
Анна та Ельза - кращі подружки і люблять проводити час разом. І ось Анна вирішила провідати подружку, адже вони так давно не бачилися. Ельза вже не може дочекатися Анну і виглядає її на своєму балконі. Влаштуйте для них незабутню зустріч і добре розважтеся разом.
Подивимося ближче на маєток Ельзи
Весь замок принцеси побудований з льоду і його верх прикрашений великий сніжинкою. Він двоповерховий. На першому поверсі дівчатка можуть сісти за столик і попити зігріваючого чаю з смаколиками. Тут же музична кімната з підставкою для музичних нот, за якими можна зіграти мелодію для танцю. На другому поверсі сніжне ліжко Ельзи, де вона спить, і балкон, з якого вона любить дивитися вдалину. Спальню освічує красива крижана люстра.
Після того як дівчатка підкріпилися солодощами, можна йти і веселитися. Прямо з будиночка з'їжджайте на гірці в снігову купу, ліпіть сніговиків, катайтеся на санках. Сніговий монстр покатає вас на своїй спині.
Особливості гри з набором
Замок Ельзи двосторонній. З лицьового боку відкривається гарний вид на фасад. Ви тільки погляньте на цей шедевр льодового мистецтва! Великі крижані вікна впускають багато світла в зал. Величні ворота замку відкриватися тільки, якщо Ельза застосує магію. Весь замок прикрашений гарними елементами з льоду. Зі зворотного боку - замок без стін, що спрощує процес гри. Дитина може переставляти меблі за своїм бажанням і грати міні фігурками принцес прямо в замку.
Санки Анни складаються з 3-х колясок і покатають не тільки принцес, а й купу бажаючих сніговиків.

Про набір
Складається з 701 деталі - досить великий набір, але неважкий в збірці.
В комплекті 3 міні фігурки: Ельза, Анна і сніговик Олаф.
Велика кількість аксесуарів дає великий простір для творчості дитини.
Набір буде цікавий дівчаткам від 6 років.
Купуйте оригінальний сертифікований набір LEGO Disney Princess Ельза Льодовий Палац (Артикул: 43172) на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні.

  • 5.0

    8 вер, 2019
    Подарили этот набор дочурке к её дню рождения, ей очень нравятся герои Disney, в особенности маленькие принцессы. Набор состоит из действительно большого количества деталей, их около 700, все элементы и предметы из него дают возможность воссоздать весьма реалистичный красивый ледовый дворец с некоторыми персонажами из фентези замороженный Fever - это и Эльза, и Анна, и весьма милый снеговик - Olaf со своей командой, внушительных размеров персонаж Маршмеллоу. Ребенок может прокатить любимых персонажей на красивых санках, принимать гостей дома на выдвижном мосте, устроить для своих гостей чаепитие, покатать их на качели. Благодаря большому разнообразию предметов, можно придумать массу самых разных игровых сценок и реализовать их, что несомненно отлично развивает фантазию и мелкую моторику, игра получается не только увлекательной, но и полезной.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари