>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

587 шт.
3 шт.
20.5 × 19.1 × 7 cm
6+
0 шт.
4.3

Опис

Багато років тому свічка засяяла магічним полум'ям і створила притулок для сім'ї Мадригал - їхню касіту (casita - у перекладі з іспанського будиночок, котедж). Тепер і Ви можете побувати у них у гостях із набором LEGO “Будинок сім’ї Мадригал”. У гостях у будинку, де магія живе разом із людьми, допомагаючи у всіх справах.

Мультфільм "Енканто"

Новинка 2021 року, мультфільм "Енканто" розповідає історію родини Мадригал, в якій кожен має магічні здібності (спілкування з тваринами, вирощування рослин, неймовірна сила). Кожен, але не молодша донька Марібель. З якоїсь причини в неї немає ніяких магічних здібностей. Але це не завадить їй рятувати свою сім'ю та касіту від темних сил. З Вашою допомогою у неї точно все вийде!

Герої набору

У наборі LEGO 43202 Ви зустрінете відразу кілька представників сім'ї Мадригал:

  • Мірабель – головну героїню мультфільму. На дівчині біла футболка з кольоровими візерунками та спідниця, на якій вони продовжуються. Як аксесуар, Мірабель має акордеон, на якому любить грати;
  • Антоніо - двоюрідний брат Мірабель, який вміє розмовляти з тваринами. Хлопчик одягнений у жовту кофту, традиційну накидку та коричневі штанці;
  • бабусю Альму – хранителька магії всієї родини, саме вона оберігає священну свічку. На ній довга рожева сукня в підлогу, на якій зображені метелики. Її аксесуар - це жовтий кишеньковий годинник;
  • капібару Чіспі - одна з улюблених тварин Антоніо. Як і в мультфільмі, капібара світло-коричнева та супер-мила;
  • 3 метелики - фігурки жовтих метеликів.

Чарівний дім

Будинок, у наборі LEGO "Будинок сім'ї Мадригал", також наповнений магією, як і в мультфільмі "Енканто". Загалом у будинку 3 поверхи, на яких розташувалися 5 кімнат: по 2 на перших двох поверхах та 1 на третьому. Задня стінка відсутня, що полегшує доступ усередину. А вже всередині то скільки всього: ліжко, що перевертається, хлопаючі віконниці, крутний флюгер, обідній столик, сімейне дерево родини Мадригал. Також є безліч аксесуарів, які забезпечать не одну годину гри: акордеон, парасолька, грамофон, коробка з подарунком, лійка для поливу численних рослин, ліжко, диван та багато іншого! Для зручного складання та гри передбачено роздільник деталей.

Увага! У наборі LEGO 43202 є наклейки. Однак вони настільки унікальні, що не скористатися ними просто неможливо.

Instructions Plus

Щоб полегшити життя маленьким фанатам конструктора, додана можливість користуватися електронними інструкціями. Для цього потрібно завантажити однойменну програму. Вона дасть можливість масштабувати, користуватися лупою, дивитися під різними кутами, порівнювати з моделлю. Справжня знахідка для тих, хто тільки знайомитиметься з LEGO. А любителі більш традиційного складання, виявлять у коробці стандартний буклет із друкованою інструкцією.

Чарівний будинок та його мешканці з набору LEGO "Будинок сім'ї Мадригал" не залишать нікого байдужими. Приєднуйтесь і побачте на власні очі, що ж може відбуватися в Енканто.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    5 лют, 2022
    Дом семьи Мадригал имеет 3 этажа. Первый уровень может похвастаться входной дверью с ярко-оранжевой входной аркой и пальмой. На полу стоит проигрыватель с очень интересными деталями и подставка для зонтов. С одной стороны небольшая кухня со всем необходимым. На другой стороне этажа находится обеденная зона с большим столом с едой и тремя стульями. Поднявшись выше, есть гостиная и комната Мирабель. Третий этаж - это небольшая комната в башне. Сперва я подумала, что набор будет немного беспорядочным, но это в меру, прямо как в мультфильме.
    Достоинства:
    Цветовая палитра великолепна. Много зелени и экзотических растений. Есть достаточно возможностей для игры и 3 фигурки для этого.
    Недостатки:
    Третий этаж совсем малюсенький.
  • 3.0

    5 лют, 2022
    Немного разочарована этим предложением LEGO. Если не будет выпущено больше наборов, отсутствие Бруно, Луизы и Изабелы (книги рассказов не в счет) разочарует еще больше. Если вы смотрели мультфильм, то вас точно заинтересовал живой дом. Возможно, в LEGO мало верили в этот сказочный фильм, но этот набор — такой ленивый. Я бы с радостью заплатила больше за более интересный набор. Как насчет движущихся лестниц? Скрытые комнаты и проходы? Раздвижные портреты?
    Достоинства:
    Классная задумка и яркие цвета фасада. Хорошо, что добавили маленькую капибару.
    Недостатки:
    Внутри дом никакой, нет практически никакого намека на то, что он живой, как в мультфильме.
  • 5.0

    5 лют, 2022
    Мне нравится покупать интересные и красочные наборы, которые легко использовать для создания самодельных построек. Именно поэтому этот набор отлично подошел. В настоящее время я делаю увеличенную версию этого набора, используя детали из набора и собственные. Я думаю, что этот дом будет действительно крутым архитектурным дополнением в испанском стиле к моему модульному району из линейки LEGO Creator!
    Достоинства:
    Смотрел мультфильм и этот набор правда похож на каситу. Много красочных и универсальных деталей. Можно легко достроить.
    Недостатки:
    Нету фигурки леопарда.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари