>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

371 шт.
3 шт.
28 × 7.5 × 26 cm
8+
0 шт.
3.5

Опис

   Коротка передісторія набору

   Чудо-жінка - амазонка, супергероїня коміксів DC. Зі зброї використовує ласо істини, магічний меч, захисні браслети і щит. Гепарда - лиходій, її головний ворог. Найбільш відома людина, який переховувався під цією маскою - Барбара Міневра - археолог, яка знайшла спосіб перетворюватися в гепарда, випивши відповідне зілля. Ставше вже культовим, протистояння Чудо-жінки (Діани) і Гепарди, постійно з'являється в різних коміксах, фільмах і звичайно ж, наборах ЛЕГО.

   Інформація про набір

   Компанія ЛЕГО має багатий досвід по створенню наборів з супергеройський тематикою. Набір ЛЕГО 76157 "Чудо-жінка проти Гепарда" був випущений в 2020 році. Тематика: "Чудо-жінка: 1984». Всього в наборі 371 деталь і 3 мініфігурки.

   Опис набору

   Придбавши набір ЛЕГО "Чудо-жінка проти Гепарда", Ви отримуєте:

  • картонну коробку (280 на 260 на 75 міліметрів). Передня частина виглядає як постер і зображує основні мініфігурки набору. Ззаду показаний набір повністю, включаючи будівлю;
  • 2 пронумерованих пакетика з деталями;
  • листок з наклейками;
  • опорну пластину 8 на 16;
  • інструкцію до збірки. У ній крім стандартних кроків також показано, що очікувати в кінці збірки кожної сумки. На останніх сторінках Вас чекають: зображення рухомого радара і пропоновані пози для мініфігурок.

​   Збірка

   Традиційно, збірка набору ЛЕГО 76157 починається з першого пакетика. З нього починає збиратися бункер, а якщо бути точніше - передня частина з дверима. На цьому ж моменті буде необхідно додати листя до будівлі і зібрати вишку, що знаходиться поруч.

   Другий пакетик потрібен для завершення збирання бункера і збірки радара на даху. Радар може повертатися, за рахунок технічного елемента. Для повного завершення моделі, буде потрібно ще і наклеїти кілька наклейок.

   Мініфігурки

   У наборі запропоновано 3 мініфігурки:

  1. Чудо-жінка в золотій броні, шоломі і з крилами;
  2. Гепарда з однойменними принтами;
  3. Максвелл Лорд в чорному костюмі.

   Всі 3 мініфігурки в наборі ЛЕГО 76157 мають детальні принти (тільки у Максвелла немає принтів на ногах) як з передньої сторони, так і з задньої і двосторонні обличчя. У Чудо-жінки також є аксесуар - її ласо істини.

   Мініфігурки відмінно підходять до основної збірці - бункера і поєднуються за кольором.

   Функції та іграбельність

   У набір ЛЕГО "Чудо-жінка проти Гепарда" вбудовано 2 функції: рухомий радар і прозора смужка для позування мініфігурок в польоті. Також є місце для прикріплення мініфігурок як всередині, так і зовні бункера, що дозволяє відтворювати сцени фільму.

   Радимо придбати цей набір ЛЕГО "Чудо-жінка" тим, хто хоче отримати цікавий набір, відтворити сцену з фільму, урізноманітнити вже наявний набори або спробувати щось нове. Набір підійде будь-кому від 8 років. Вперед, назустріч пригодам. Саме від Вас залежить, чи переможе Чудо-жінка на цей раз.

   Цей, і інші набори, ви можете придбати в нашому магазині за приємною ціною.

   Вдалої і цікавої збірки!

 

  • 2.0

    23 гру, 2020
    Сборка вообще не впечатляет, набор откровенно плохой. Функция игры просто бессмысленна. Боковая часть и серый настил крепятся непрочно. Лучшее в этом наборе - минифигурка чудо-женщины. Две другие фигурки - случайный чувак и неизданный плохой парень - гепард. Я бы брал набор только ради чудо-женщины или пары нужных вам деталек.
    Достоинства:
    Чудо женщина.
    Недостатки:
    По-сути, я взял набор только из-за того, что на сайте о нем не было никакой информации, меня заинтересовало что это. Зря брал, вообще не впечатлил.
  • 5.0

    23 гру, 2020
    Этот набор - именно то, что нужно линии DC, слишком много наборов транспортных средств и недостаточно базовых наборов. Три мини-фигурки, с которыми он поставляется, очень детализированы и являются отличным дополнением к набору, фигурка гепарда полностью отличается от предыдущей версии. Вариант полета в игровом режиме - это весело и по-другому, хотелось бы увидеть больше подобных в ближайшее время с составом DC.Отличная работа, лего)
    Достоинства:
    Мне очень не хватало в серии таких обычных наборов. Поэтому когда увидел по акции, сразу взял)
    Недостатки:
    Почему-то на сайте не указано количество деталек и минифигурок. Если что тут 371 деталька и 3 минифигурки.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари