>
Уточнити наявність у постачальника
4999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

766 шт.
3 шт.
54 × 7.9 × 28.2 cm
9+
0 шт.
4.4

Опис

Сімейне пригоди разом з ЛЕГО
З ігровим набором LEGO Creator 3in1 Сімейний відпочинок з караваном (31108) любителі природи можуть насолодитися безліччю захопливих походів. Є іграшковий ретро-автомобіль і караван з кухнею і туалетом, а також знімний дах і відкривається сторона. На додаток до різних цікавих аксесуарів функцій, є також 3 міні фігурки, так що гра може початися негайно. Нескінченно креативна конструкція З цим фантастичним іграшковим набором LEGO Creator 3in1 діти отримують як мінімум 3 різних досвіду в будівництві й грі. Діти можуть побудувати караван з ретро-автомобілем, а потім перетворити його в кемпер або детальний маяк. Звичайно, вони також можуть використовувати свої власні творчі ідеї для створення чогось абсолютно нового. Індивідуальні моделі, Нескінченні фантазії Набори LEGO Creator 3in1 пропонують дітям різні реалістичні моделі, які стимулюють творчу гру. Моделі пропонують нескінченні можливості для створення і гри, стимулюючи творчість дітей різного віку. Більш того, фантастичні іграшкові набори є ідеальними подарунками на день народження або свята.


Особливості:
Сімейне свято LEGO Creator 3in1 з караваном (31108) стимулює творчу гру дітей з 3 моделями в 1 наборі: караваном з ретро-автомобілем, автофургоном або маяком. Збірка і перебудова для нескінченних веселощів!
Упакований з кумедними випадками! Діти можуть розвинути свої творчі та будівельні навички з докладним караваном і автомобілем, поїхати в будиночок на канікулах, відвідати маяк або побудувати щось нове самостійно.
У цьому наборі діти можуть грати з трьома можливими моделями: сімейний відпочинок LEGO Creator 3in1 з караваном (31108), кемпер або маяк. Набір також містити 3 міні фігурки та 3 різних кам'яних тварин для додаткових веселощів.

Про продукт
Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглу повинні суперечити одна одній, сумісними, простими в збірці і розбиранні - і використовується з 1958 року.

  • 5.0

    8 гру, 2020
    Потрясающая и забавная сборка, даже научились некоторым новым способам сборки, готовая модель выглядит великолепно, и мне нравится тот факт, что все минифиги могут поместиться в машине или фургоне одновременно. Обожаю стеклянную дверь, которая идет в комплекте! 100% рекомендую всем возрастам.
    Достоинства:
    Интерьер фургончика, открывающиеся двери. Ну и стеклянная дверь - супер.
    Недостатки:
    Цена высоковата( Но мне подарили, так что норм.
  • 2.0

    8 гру, 2020
    Этот набор продается по цене набора «Звездные войны». Но Creator 3in1 - это оригинальная тема LEGO ... LEGO не имеет товарных знаков, на которые можно было бы платить, как наборы Star Wars, Harry Potter или Jurassic World. Все изделия стандартного типа. Никакого навороченного и уникального кирпича. Никаких новых молдингов. Так что я не понимаю, почему этот набор стоит так дорого... Не платите за этот набор по обычной цене. Не стоит. Ждите скидки на него.
    Достоинства:
    Еще не брал, жду скидок.
    Недостатки:
    Еще не брал, жду скидок.
  • 5.0

    8 гру, 2020
    Моя семья и я заядлые туристы, поэтому мне просто нужно было иметь этот набор лего! Этот набор представляет собой 3 в 1, что означает, что вы можете использовать одни и те же детали для создания нескольких разных сцен. Я решил начать с внедорожника с прицепом, животными, скамейкой для пикника и деревом. Этот набор занял у меня (32-летнего взрослого, который не создавал набор лего с детства) около 4 часов от начала до конца. Внутри кемпера есть все: от обеденного стола до ванной с туалетом, цветочного горшка, духовки, раковины и т. Д. Это так реалистично!
    Достоинства:
    Реалистичные цвета, все отсортировано по кулечкам. Детальная инструкция. Наличие 3 минифигурок.
    Недостатки:
    нету.
  • 5.0

    16 чер, 2020
    Класний набір. Можна по різному його складати, чим дуже подобаються всі кріейтори. Ну і радує велика кількість аксесуарів, які дуже урізноманітнюють гру для дитини. Ілюструють відпочинок на природі: в наборі є ялинка, човен, автомобілі, вудочки. Дитина і батьки задоволені :)
    • 5.0

      5 жов, 2020
      Да, нам тоже понравился этот набор не только качеством, но и количеством аксесуаров, все продумано.
      • 8 гру, 2020
        А если забирать в магазине, как мы, то можно уже в тот же день.
  • 11 чер, 2020
    Искали оригинальные наборы лего, здесь все новинки нашли , отличное качество и сервис подбора игрушек идеальный. Доставка быстрая и удобная, а главное что всё вовремя!
    • 5.0

      5 жов, 2020
      За доставку отдельное спасибо, нам доставили через три дня после заказа.
  • 5.0

    9 чер, 2020
    Моему сыну нравятся наборы от Лего, в которых нужно собирать машинки. Думаю, каждый мальчик оценит такой набор. К тому же, колеса качественные, при езде по асфальту на детской площадке не отвалились.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари