>
Уточнити наявність у постачальника
299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

26 шт.
0 шт.
14 × 1 × 10 cm
5+
0 шт.

Опис

   Серія LEGO Creator завжди підносить любителям конструктора найцікавіші ідеї та рішення. На цей раз поспішаємо представити набір 30548. З цим набором LEGO фанатам випала можливість створити різноманітних птахів, використовуючи відповідні деталі. До цього вже були випущені схожі набори для складання риб (30545) та транспортних засобів (30549), а тепер ряди поповнили і пернаті товариші. Якщо буде бажання, можете також придивитися до згаданих попередників.

   Відкривши набір LEGO "Придумай сам-птиці", всередині ви виявите: 1 інструкцію з базовими ідеями, 26 деталей і майже безмежні можливості для збірки власних птахів. Мініфігурки в полібег не входять, однак кожну птицю і так можна розглядати як фігурку. Також, для гри, Ви можете використовувати власні мініфігурки.

   Серед того, що Ви зможете зібрати з ним:

  • папуга, ара;
  • какаду;
  • качка, селезень;
  • синиця;
  • індик;
  • тукан;
  • і будь-які інші птахи, які Ви лише зможете собі уявити.

   І це лише один із напрямів набору. Ніхто не забороняє Вам створити з цих деталей щось унікальне, будь то різнокольоровий зореліт або гусінь. Пам'ятайте, будь-які межі лише у вас в голові і все обмежується лише вашою фантазією.

   Все це розмаїття реалізується за допомогою таких деталей, як: принтовані очі, конуси, клинові пластини, відкоси, дзьоби, кліпси, круасани, морозиво і перемички. Деталі відмінно поєднуються між собою і з іншими деталями не тільки даної серії, але і всього LEGO.

   Набір LEGO Creator "Придумай сам - птахи" рекомендується дітям від 5 років, адже містить дрібні деталі. Також він підійде для будь-якої людини старшого віку, який хоче мати в своїй колекції цих милих, різнокольорових пташок.

   Цей, та інші набори, ви можете придбати в нашому магазині за приємною ціною.

   Вдалої та цікавої збірки! 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари