>
Уточнити наявність у постачальника
2199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

221 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

З конструктором LEGO 31089 «Помаранчевий гоночний автомобіль», ви будете насолоджуватися гонкою до фінішу. Сконструйований на основі справжнього автомобіля, цей крутий набір має аеродинамічний кузов з великими повітрозбірниками, зігнуте і тоноване вітрове скло, тоновані фари, видимий двигун ззаду, великий задній спойлер і шини з додатковим зчепленням. Відкрийте дах, щоб отримати доступ до кабіни, або подивіться на конструкцію поперечної осі з низьким коефіцієнтом тертя. З наборами LEGO Creator 3in1 ви отримуєте 3 різних набори для зборки і гри. Побудуйте гоночний автомобіль, а потім переобладнайте його в класичний гоночний болід з відкритим верхом або швидкісний човен, щоб отримати ще більше пригод.

Чи готові до перегонів? Жени із запаморочливою швидкістю і отримай перше місце в гонці! Перетворіть гоночний автомобіль в болід з відкритим верхом для надшвидкого автоспорту або потужний швидкісний катер.

У кабіні є можливість для розміщення мініфігурки з гоночним шоломом (не входить в комплект).

Помаранчевий гоночний автомобіль має розміри: 5 см у висоту, 16 см в довжину і 7 см в ширину.

Класична гоночна машина (Болід) має розміри: 4 см у висоту, 14 см в довжину і 7 см в ширину.

Швидкісний човен має розміри: 4 см у висоту, 14 см в довжину і 7 см в ширину.

LEGO Creator 3-в-1 31089 містить 221 деталь.

  • 5.0

    27 бер, 2019
    Из этой серии взяли Сансет и Ракету. Очень классные машины! Нравится то, что покупаешь не одну модель, а 3 в 1. Не надоедает, всегда у детей новые приключения! Также порадовала система скидок, которая сразу же определила приятный бонус за покупку и система Легобаксов! Считаем, что был сделан очень удачный выбор продавца Лего. Спасибо!)))
    • 9 гру, 2020
      да, и ведь их можно еще дополнительно модернизировать.
  • 5.0

    4 бер, 2019
    Это совсем не дорого как по мне, игрушка шикарная просто, мой 6-ти летний мальчуган просто в восторге от подарка была, качество супер, очень яркий и проработанный конструктор, за скорость доставки отдельное спасибо.
    • 9 гру, 2020
      И правда не дорого. Я еще и по скидке успел ухватить.
  • 5.0

    7 лют, 2019
    Очень понравился гоночный автомобиль из набора, впервые вижу такую прекрасную детализацию, все детали, начиная от лобового стекла, заканчивая спойлером, выглядят очень реалистично. Мне, как поклоннику автомобилей, интересна была как основная модель, так и альтернативная с болидом. Красивая цветовая раскраска, которая лично мне напоминает некоторые авто из Nascar. Жаль нет фигурки подходящей, дабы посадить гонщика за руль, тогда смотрелось бы это еще лучше.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари