>
Уточнити наявність у постачальника
4249 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 087 шт.
2 шт.
48 × 9.1 × 28.2 cm
12+
0 шт.
5.0

Опис

Космос в ЛЕГО
Протягом багатьох десятиліть компанія ЛЕГО незмінно включала в новинки сезонів різні серії про дослідження космосу, життя на Марсі та інших планетах, про інопланетян і космічних роботів. Особливого розмаху ця тенденція набула в 80-90-х роках ХХ ст., коли одночасно могли випускатися відразу кілька підсерій конструктора ЛЕГО, що оповідають про пригоди людей, інопланетян і роботів на далеких планетах. Так з конвеєрів LEGO вийшли лінійки Blacktron I - ІІ, Space Police I - II, Ice Planet, UFO, Spyrius. У 2010-х роках дизайнери ЛЕГО вирішили піти від фантастики до конкретних зразків космічної техніки, віддавши перевагу наборам, де люди запускають в космос звичні нам шатли і ракети без роботів. Рішення неоднозначне, проте воно подарувало нам справжню радість колекціонера - LEGO 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander.

Набір ЛЕГО 10266 Місячний модуль корабля «Аполлон 11» НАСА
Дуже гарний корабель «Аполлон 11», випущений до 50-річчя польоту свого реального прототипу, повторює всі його розміри і характеристики; по суті - це зменшена копія житлового модуля космічного корабля «Орел», який вперше в історії опустився на поверхню Місяця 20 липня 1969 року. Набір LEGO 10266 прекрасно деталізований - в ньому є трап для спуску астронавтів, зовнішні камери спостереження, антени, колірна гамма модуля повністю відповідає оригіналу. У комплекті також є необхідні аксесуари для гідної експозиції - модуль «Орел» стоїть на сірій поверхні Місяця з кратерами, а вона, своєю чергою, встановлена на чорній підставці з підписом «Apollo 11. Lunar Lander». Для повної ігрової вірогідності поруч з «Орлом» встановлюють прапор США астронавти, яким і випала почесна місія вперше порушити спокій Місяця - Ніл Армстронг і Базз Олдрін.

Купити LEGO 10266
Купити ЛЕГО 10266 та інші набори ЛЕГО ви можете в магазині constructors.com.ua за адресою: Київ, вул. Олени Теліги, 29 (самовивезення або доставка кур'єром по Києву), а також пересиланням Новою Поштою в усі населені пункти України, за винятком АР Крим і району проведення ООС.

 

  • 5.0

    9 лис, 2022
    В більшості я збираю набори техніки, але тут мені просто хотілося чогось іншого. На додачу, набір являється ще й частиною історії. Ось мої думки з його приводу. #1 Збірка була дуже веселою та цікавою. #2 Ви не можете грати з моделлю, оскільки вона тендітна і шматки можуть відвалитися. Хоча це дуже красивий експонат. #3 Я вважаю, що ціна справедлива для розміру та кількості деталей, які вкладено в набір. Є деякі наклейки, але є й друковані елементи, тому мене це не дуже турбує. #4 Загалом це чудовий набір і дивовижне зображення місячного посадкового модуля.
    Достоинства:
    Завдяки складності збірки не виникає питань чому це експерт. Коли я закінчив будувати його, він виявився набагато більшим, ніж я спочатку думав. Присутні фігурки космонавтів.
    Недостатки:
    Набір лише для демонстрації, пограти не вийде.
  • 5.0

    9 жов, 2020
    Хочу сказать, что это мой первый большой набор Лего (Аполлон 11 Лунный Ландер), который мне приходилось собирать. Набор я купил сразу, как только он появился на сайте. Я ни на секунду не задумался, дорого это или нет. Главное было его купить и собрать. Как и всегда, Лего порадовали качественными деталями, яркими цветами блоков, космонавты в реалистичных скафандрах. Обалденно смотрится платформа с люком, на которой крепится лунный ландер, кабина космонавта, супер реалистичная. Я пока собирал, чувствовал себя космонавтом, который по частям собирает чудо техники. Я получил колоссальное удовольствие, собирая этот набор. Он мега крутой и одна из лучших разработок Лего.
    Достоинства:
    Реалистичный лунный ландер, яркие детали, прочное соединение между деталями, поэтому конструкция жесткая и ее так просто не разломаешь, ощущение, что ты космонавт меня не покидало, пока я собирал этот набор.
    Недостатки:
    Мне все понравилось, реально крутой набор.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари