>
Під замовлення
3999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

396 шт.
3 шт.
38.2 × 5.6 × 26.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Добродушний продавець з універмагу подарунків ЛЕГО 31077 з радістю допоможе вибрати вам їстівний сюрприз, який можна подарувати знайомим або родичам. Двоповерховий затишний магазинчик наповнений безліччю ласощів, які завжди дуже смачні і свіжі. Тут ви знайдете випічку, шоколад і морозиво, пироги і напої, карамель і льодяники. У наборі LEGO 31077 три мініфігурки - сам продавець і пара маленьких відвідувачів. Також є дві інструкції для побудови двох альтернативних моделей.

  • 5.0

    15 лис, 2018
    Дочери купила этот набор, уже у неё есть один из серии Creator, а именно Современный дом, теперь совместила их в один, получилось больше возможностей для игры. Набор клевый в первую очередь тем, что он чрезвычайно яркий, детям нравятся такие предметы, они привлекают их внимание. Здорово, что в наборе присутствуют разные вкусняшки, которыми герои могут угощать друг друга. Также, за покупки вкусностей можно рассчитываться игровыми деньгами, что несомненно полезно для деток, ведь дочь стала сама изучать цифры, учиться считать, прежде, когда я с ней занималась, ей это было не интересно. Все имеющиеся детали хорошего качества, никаких нареканий.

Рекомендуємо подивитися ці товари