>
Уточнити наявність у постачальника
2999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

450 шт.
0 шт.
26.2 × 9.5 × 22.2 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Діти та їхні батьки зможуть навчитися втілювати свої фантастичні ідеї з конструктором LEGO Classic 11004 «Вікна творчості». У наборі багато різнокольорових яскравих кубиків, вікна, двері, очі для творчих будівель. Є інструкції для конструювання казкових моделей будиночків: будинок у формі черевика, робот шафка, забавні тварини і багато іншого. Є кілька рівнів складності в збірці конструкторів.

На сайті LEGO.com/classic можна знайти багато ідей для побудови будівель.

 

  • 5.0

    2 лип, 2019
    Удивляет что набор такой не дорогой, игрушки в нём очень красивые и каждая аккуратно сделана, до мелочей. Мой ребёнок такое любит и этот набор оценил. Спасибо магазина за такие игрушки и нормальные цены.
  • 5.0

    20 чер, 2019
    Набір для творчості з вікнами має багато дрібних діталей, що добре розвиває дрібну моторику. Набір різнокольоровий, привертає увагу малюків. Ми вчили із набором кольори та форми. Також малюк будував фантастичні споруди, вигадував тварин. Вже багато часу цей набір один з найулюбленіших. Рада, що лего творить такі набори для малечі. Рекомендую для купівлі.
  • 5.0

    10 чер, 2019
    Многие среди знакомых хвалят такие конструкторы, решили вот тоже купить ребенку. Играет теперь в него постоянно, не оторвать. Деталей много, все разнообразные, сама как-то сидела помогала и было интересно. Этот набор развивает у нашего дитя фантазию и творческие способности, приятно видеть по-настоящему увлеченного малыша.
    • 6 жов, 2020
      Действительно потрясный набор. Так как мы любим космос, собрали с ним инопланетян. Строение и цвет фигурок очень подходит для этого.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари