>
Уточнити наявність у постачальника
1999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

950 шт.
0 шт.
38.2 × 9.4 × 26.2 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

З новим конструктором для безмежної творчості LEGO Classic Навколо світу (11015) ви зможете вирушити в будь-яку частину планети і відтворити будь-яку ідею в світі конструювання.

Про набір

Відчуйте натхнення творити з 15 ідеями для конструювання від LEGO. Зберіть з різнокольорових кубиків LEGO тварин, птахів, різні об'єкти і розмістіть на карті світу в географічній відповідності. Кожен зібраний персонаж представляє свій рідний континент.

За допомогою яскравої ілюстрованої інструкції ваш малюк, починаючи з чотирьох років, може з легкістю і без особливих навичок конструювання зібрати з кубиків LEGO фігури:

  • птахів (орлан, папуга, пінгвін з пташеням);
  • тварин (крокодил, лев, жираф, кенгуру з дитинчам, бурий ведмідь);
  • водоплавних (косатка, рибка);
  • рослин (кактус, пальма);
  • об'єктів архітектури та транспорту (автобус, східний будиночок, літак і вітрильник).

Ваш малюк, починаючи з чотирьох років, може з легкістю і без особливих навичок конструювання зібрати з кубиків LEGO фігури птахів і не тільки.

Зберіть з різнокольорових кубиків LEGO тварин, птахів, різні об'єкти і розмістіть на карті світу в географічній відповідності.

Також можете застосувати просту цифрову інструкцію Instructions PLUS і використати безкоштовний мобільний додаток LEGO Building Instructions.

Розкажіть своїй дитині про кожну тварину або птаха, поясніть, чому той чи інший об'єкт символічний для певного місця на карті.

Формування нових ідей і навичок

До складу набору входить 950 різноманітних, різнокольорових кубиків LEGO, що створює безмежні можливості для творчості. Не обмежуйте вашого малюка створенням моделей тільки за інструкцією, дозвольте дитині вільно творити і втілювати всі свої найсміливіші ідеї за допомогою кубиків LEGO з набору серії Classic.

Також можете застосувати просту цифрову інструкцію Instructions PLUS і використати безкоштовний мобільний додаток LEGO Building Instructions: так ви можете повертати, наближати, переглядати в 3D варіанті ваші улюблені творіння. А ще додаток дозволяє відслідковувати прогрес ваших умінь, щоб ви могли стати справжнім професіоналом в збірці конструкторів LEGO. Конструювання ще ніколи не було таким захоплюючим.

Ви будете пишатися ідеями вашого малюка, а він буде розвивати свої навички конструювання. Створюйте нескінченну захоплюючу й пізнавальну гру, збираючи кожного разу щось новеньке з одним і тим самим універсальним набором LEGO або ж поповнюйте колекцію й іншими наборами серії Classic.

Серія LEGO Classic

Дана серія унікальна тим, що підійде і початківцю і бувалому ЛЕГО-будівельнику. В набори входять кубики різних форм і розмірів, очі і колеса, різноманітні панелі і багато іншого, щоб створити все, що ви зможете придумати. Трохи фантазії, краплинка натхнення, жменька елементів LEGO Classic — і унікальне творіння готове.

Втілення нових ідей з кубиків LEGO разом з дітьми стане для вас одним з найприємніших видом дозвілля або, можливо, хобі. Такі моменти, безумовно, цінні, і з задоволенням їх згадувати будуть як діти, так і ви.

Серія, про яку йде мова, екстремально творча і має величезний освітній потенціал. Проведення дозвілля за конструюванням моделей з елементів набору серії ЛЕГО Клесік неодмінно позитивно вплине на такі якості вашого малюка:

  • посидючість — дитина буде вчитися завершувати почате і доводити все до кінця;
  • увагу — малюк зможе зосередитися на одній задачі і виконати її якісно;
  • розвиток дрібної моторики рук безпосередньо впливає на роботу мозку і когнітивні здібності, тому складання і роз'єднування кубиків створять лише позитивний ефект;
  • креативність — з LEGO завжди дуже цікаво створювати щось нове, креативні і творчі діти в майбутньому без проблем можуть опанувати професії, пов'язані з інноваціями.

Купити творчий набір LEGO Classic Вокруг света (11015) ви зможете в нашому інтернет магазині.

  • 5.0

    14 гру, 2022
    Всередині цього набору є величезна кількість цеглин (950) різних кольорів і форм, таких як арки, схили, вигнуті та стандартні цеглини. Також є карта із деякими ідеями побудови на основі тварин і об’єктів з усього світу, таких як білоголовий орлан або вітрильний човен, але, очевидно, цеглинки можна використовувати для створення будь-яких творінь, які бажає дитина. Справді хороше співвідношення ціни та якості, оскільки до розваг, набір також розвиває дрібну моторику та фантазію. Можливо, географія для 5-річної дитини не стоїть на першому місці в списку пріоритетів, але цей набір все ще крутий.
    Достоинства:
    У комплект входить карта світу і кожна маленька конструкція Lego представляє щось із певного континенту/країни. Ви можете зробити пінгвінів, дерева, жирафів, кактусів, китів, машини, будинки та багато іншого. Кожна з цих моделей містить невелику кількість частин. Набір також містить безліч додаткових цеглинок.
    Недостатки:
    Певно, дитині потрібно трішки підрости, щоб повністю осягнути крутість набору.
  • 5.0

    14 гру, 2022
    Цілком можливо, це один із улюблених наборів LEGO мого сина. І я його розумію, я також була у захваті від цього набору, коли вперше його побачила. Хоча існують окремі набори у серії, присвячені будинкам, чи тваринам, мати все і разом однозначно краще. Тим більше, дитина може познайомитись з мешканцями різних континентів. Слідування інструкціям (принаймні один раз) є гарною ідеєю, щоб ознайомити вашу дитину з будівництвом. Ми зібрали всіх за 1 вечір і тепер дуже тішимося з маленьких тваринок.
    Достоинства:
    Сотні деталей для того, щоб створити щось по інструкціям або власне. Тема з подорожами завжди цікава. Кит, лондонський червоний двоповерховий автобус, пара пінгвінів, стрімкий маленький крокодильчик і пальма — усе це можна використовувати з іншими наборами.
    Недостатки:
    Було б класно мати в наборі велику пластину-основу, щоб виставляти всі фігурки.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари