>
Уточнити наявність у постачальника
5499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 504 шт.
0 шт.
48 × 9 × 37 cm
4+
0 шт.

Опис

Розкрийте свій творчий потенціал разом з конструкторами LEGO серії Classic. Новий набір "Кубики, кубики, плити" (11717) допоможе вам реалізувати найсміливіші та фантастичні ідеї в життя, а також отримати масу задоволення від процесу конструювання. Відкрийте своїй дитині величезний світ творчого будівництва з кубиків LEGO.

Кубики найрізноманітніших кольорів 

Конструктори ЛЕГО Класік можуть познайомити вашого малюка з безмежним світом конструювання, починаючи з 4-річного віку. Вони подарують вашій дитині натхнення і можливість реалізувати будь-які ідеї в конструюванні та складанні, а також сприятимуть розвитку безмежної уяви та дрібної моторики рук. Всі отримані навички та знання обов'язково знадобляться протягом усього життя, адже конструктори LEGO — це величезне джерело нових умінь і досягнень.

Дайте своїй дитині найкраще, презентувавши новий набір базового конструктора LEGO.

У стартовому наборі LEGO Classic "Кубики, кубики, плити" (11717) представлено:

  • безліч кубиків різних форм і кольорів, а точніше 1500 елементів LEGO;
  • додаткові готові деталі для створення машин і споруд: колеса, двері, вікна;
  • елементи у вигляді оченят для оживлення персонажів;
  • чотири квадратні пластини різних кольорів (зеленого, сірого, блакитного і білого) в розмірі 16х16, на яких ви можете побудувати все, що тільки можете собі уявити. Пластини можуть надійно утримувати кубики і споруди LEGO під будь-яким кутом, навіть перевернувши їх догори ногами. Зняти потрібний кубик з пластини нескладно, будь-який елемент LEGO може бути легко вилучений з пластини одним рухом;
  • зрозумілі ілюстровані інструкції пропонують вам зібрати: піратський корабель, замок, слона або жабу. А додаткові ідеї, інструкції доступні онлайн.

Надихайтеся, отримуйте нові навички разом з конструктором LEGO Classic 

Не зупиняйтеся на базових наборах, комбінуйте набори LEGO Classic між собою для ще більших творчих можливостей. Всі набори серії зможуть запропонувати вам велику кількість ідей в побудові і подарувати масу вражень для всієї родини.

Зверніть вашу увагу на наступні набори серії LEGO Classic:

  • LEGO Classic Середня будівельна коробка (10696);
  • LEGO Classic Велика креативна коробка (10698);
  • LEGO Classic Ящик для творчості (10713);
  • LEGO Classic Кубики-кубики-кубики (10717);
  • LEGO Classic Базовий набір кубиків (11002);
  • LEGO Classic Кубики і колеса (11014);
  • LEGO Classic Прозорі кубики для творчості (11013);
  • LEGO Classic Кубики і будиночки (11008).

Грандіозна кольорова гамма кубиків і безмежна кількість прекрасних ідей для створення унікальних моделей і об'єктів представлені в кожному наборі серії. Будьте впевнені, що будь-який набір LEGO Classic сподобається вашому малюкові і відкриє безмежний світ фантазій та конструювання.

Вчитися граючи

Запропонуйте маленькому будівельнику цікаву гру: змішавши всі кубики, кожен гравець повинен буде придумати унікальну модель з перших-ліпших 10 кубиків. Повірте, ця гра сподобається всім і подарує чудовий настрій. Діти будуть з ентузіазмом вигадувати нові моделі і насолоджуватися грою. Веселощі ніколи не закінчаться.

Зробіть прекрасний подарунок, починаючому будівельнику або досвідченому професіоналу, подаруйте простий, але в той же час цікавий набір LEGO Classic Кубики, кубики, плити (11717), купити який ви можете в нашому інтернет магазині.

Побудуйте щось грандіозне, експериментуйте, пізнавайте і навчайтеся чомусь новому разом з LEGO Classic. Процес конструювання завжди захоплює і дарує море вражень. Вчитися і розвиватися ще ніколи не було так весело.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари