>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

442 шт.
0 шт.
26.2 × 14.3 × 22.2 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Досить великий набір ЛЕГО 10715 серії Classic недарма має назву «Моделі на колесах». Значна частина деталей в коробці призначена для побудови саме колісного транспорту будь-якого розміру і виду. У комплекті LEGO 10715 ви знайдете кілька колісних пар різного діаметру і призначення - вони підійдуть для побудови як гужових возів, так і тракторів або будівельної техніки. А за допомогою стандартних кубиків ЛЕГО різних відтінків можна добре розширити можливості сюжетної гри з набором. У наборі 442 деталі і помаранчевий сепаратор для комфортної гри.

 

 

  • 5.0

    5 жов, 2020
    Хороший набор в прочной упаковке. В интернете к этому набору есть много схем самоделок. Мы тоже собрали одну из них, смотрите фото. С помощью набора можно собирать большие и маленькие машинки, скейт с собакой. У собаки прикольный язык, и, даже самолет.
    Достоинства:
    хорошая упаковка, много разноцветных деталей
  • 5.0

    14 чер, 2019
    Брали даний набір дитині 2.7 г, тепер це постійний хіт, готовий грати в нього весь день і зовсім не набридає. Набір задуманий скоріше для хлопчиків, тому що в наборі схеми різних транспортних засобів. В інтернеті можна знайти додаткові схеми. Всі деталі акуратні, без шлюбу, кольори яскраві. Зчеплення детальок міцне, проблем немає. Сам набір в картонній коробці, зберігати в ній не вийде, але в якості подарунка виглядає презентабельно. Ціна для хорошої якості прийнятна.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари