>
Уточнити наявність у постачальника
999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

270 шт.
0 шт.
26.2 × 7.2 × 19.1 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Розвиток малюка
Будинок грає важливу роль в житті кожної дитини, тому Конструктор LEGO CLASSIC 11008 Bricks and Houses - ідеально підходить для знайомства малюка з будівництвом. Конструктор дає можливість дитині своїми руками побудувати будинок мрії. При цьому під час гри, дитина не тільки розважається, але і розвиває важливі якості, такі як мислення, планування, а також дрібну моторику рук і фантазію. Конструктор надає просто необмежений простір для фантазії і творчості. Малюк може не тільки слідувати інструкціям, а й експериментувати, створюючи щось своє, абсолютно унікальне.

Особливості конструктора
Конструктор LEGO CLASSIC 11008 Цегла і Будинку є одним з найбільших, адже він складається з 270 деталей. В першу чергу цей набір підходить дітям віком від 4-х років і більше, адже для більш маленьких такий конструктор буде занадто складним. Всі деталі конструктора відмінно взаємодіють між собою, тому дитина може легко збирати улюблений будиночок. Побудуйте ціле містечко зі своїми унікальними будиночками, великим млином, високим маяком і навіть замком. Конструктор надає широкі можливості для ігор, адже до кожної моделі можна придумати свою ситуацію і цікаво її обіграти. До того ж кожна модель має свої унікальні функції, наприклад, крила млина можуть обертатись. Також варто звернути увагу, що зібравши всі базові моделі, ви виявите зайві деталі. Це зроблено для того, щоб дитина експериментував і створював щось своє.

Для батьків
Конструктор ЛЕГО буде відмінним подарунком на день народження або новорічні свята. Демократична ціна робить його доступним для кожного, при цьому він не тільки розвиває дитину, а й дарує їй приємні емоції. Малюк може збирати конструктор як сам, так і разом з батьками. Таким чином, ви зближаєтеся з малюком і точно не пропустите важливі в його житті моменти.

Купити оригінальний конструктор LEGO CLASSIC 11008 Цегла і Удома ви можете зробивши замовлення у нас сайті. Доставка діє по всій Україні, а якщо у вас виникли питання, ми будемо раді проконсультувати вас по телефону.

  • 5.0

    10 жов, 2022
    Купив це для гри з сином під наглядом як перехід від Duplo до Lego. Поки що все йде добре. Він швидко схопив основи, вивчивши форми з кольорами і почав складати деталька на детальку. Щоправда він не дотримується жодних зображень чи інструкцій, а займається суто творчою грою. Люблю lego за його вбудовану освіту, дитина вивчає кольори, тренує дрібну моторику та фантазію. Впевнений, ми зможемо створювати великі набори в майбутньому! Я дуже радий поділитися своєю незмінною любов’ю до Lego з наступним поколінням.
    Достоинства:
    Простий набір, але створює багато можливостей для дитячої гри. Більше 5 кольорів деталей. Є прозорі деталі та спеціальні для вікон/дверей.
    Недостатки:
    Двері вдвічі менші від звичайного чоловічка. Я припустив, що надані двері будуть достатньо великими, щоб крізь них могли пройти мініфігурки.
  • 5.0

    10 жов, 2022
    У мене такі набори асоціюються з таким лего, яким воно було задумано з самого початку. Багато кольорових деталей, приблизно однаковий розмір, у першу чергу розвиває фантазію дитини та не має обмежень у віці. У наборі є невеличка інструкція, так сказати для натхнення. У ній пропонується зібрати 6 різних будівель з різних куточків світу. Це ніби перший поштовх до того, щоб дитина почала будувати самостійно. По своєму сину помітив, що цього достатньо для того, щоб запрацювала фантазія та дитина почала збирати щось своє.
    Достоинства:
    Великий спектр деталей, які відрізняються кольорами і розмірами. Є декілька спеціальних деталей, які необхідні для будинку: вікна, лопасті для млина, флажки, квіточки і так далі.
    Недостатки:
    Плаский будиночок я б не вважав самостійною збіркою, надто проста.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари