>
Під замовлення
1999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

129 шт.
0 шт.
8.8 × 7.6 × 12 cm
10+
0 шт.

Опис

   Опис набору

   Набір LEGO "Мінні Маус" був випущений в 2018 році, разом з набором "Міккі Маус". У 2018 році якраз виповнювалося 90-річчя з моменту появи мишок на екранах, тому логічно, що компанія LEGO не залишилася осторонь. Сталося це в мультфільмі "Божевільний літак" в 1928 році. Нарешті в колекції конструкторів з'явилися збірки двох знакових персонажів Дісней. Придбавши даний набір, Ви зможете отримати свою власну Мінні і прикрасити нею свій будинок.

   Увага! Набір з Міккі Маусом продається окремо.

   Пакування

   Набір поширюється в стандартній упаковці серії. У випадку з LEGO 41625 вона жовтого кольору. З усіх боків коробки зображена знаменита мишка. Також є логотипи Дісней, LEGO, Brick Headz і технічна інформація.

   Особливості збирання і деталей

   У збірці набору LEGO "Мінні Маус" немає нічого складного, тому, як і зазначено на упаковці, впорається будь-хто від 10 років. Для складання використовується 124 деталі. Наклейок немає, лише принти. У Мінні принтований бант і плаття в горошок. Традиційно, збірка починається з "нутрощів" і вже після додаються зовнішні деталі. Голова мишки побудована з цегли 1x1x2 з гвоздиками з боків, звичайних деталей 1x2x2, а також скоб для середини обличчя. Великі вуха вставлені в голову за допомогою кутових панелей. Як голова, так і тулуб повністю відповідають трохи сплюсненим фігуркам з серії Brick Headz. У Мінні Маус великі жовті туфлі, тому була збільшена і основа.

   На жаль, таблички з назвою персонажа в наборі немає, так як компанія LEGO перестала випускати їх в рамках цієї серії.

   Фігурка

   Хоча в мультфільмі 1928 року Мінні була чорно-білою, в цьому ж наборі LEGO 41625 компанія прийняла рішення зробити її кольоровою. Обличчя бежеве, а решта тіла чорне. Одягнена Мінні в червону сукню в білий горошок, на голові такий же бант. Руки зроблені з розрахунку, що в них мишка зможе надалі тримати якийсь аксесуар. Біла деталь рук - відсилання на білі рукавички. Ззаду - невеликий чорний хвостик, для якого спеціально зроблена дірочка в платті. Розмістити готову фігурку можна на чорній основі, яка також входить в даний набір.

   Цікаві факти 

  1. Вперше Мінні Маус з'явилася в мультфільмі "Божевільний літак" в 1928 і на той момент була ще чорно-білою. Як і випливає з назви, Міккі і Мінні відправляються на повітряну прогулянку.
  2. Справжнє (початкове) ім'я Мінні Маус - Мінерва Маус
  3. У наборі LEGO 41625 Мінні з'являється в своєму найпопулярнішому костюмі, однак не варто помилятися і думати, що він у неї єдиний. За свою мульт-кар'єру, знаменита мишка носила більш 200 костюмів.

 

   Якщо Вам сподобався набір LEGO "Мінні Маус", радимо також звернути увагу на набір з її супутником з цієї ж серії - "Міккі Маус" 41624. Їм буде набагато веселіше разом, не лишайте їх цього.

   Поверніться на момент в дитинство або порадуйте своїх дітей з набором LEGO "Мінні Маус" 41625. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані!

   Цей, і інші набори, ви можете придбати в нашому магазині за приємною ціною.

   Вдалої і цікавої збірки!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари