>
Під замовлення
1599 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

240 шт.
0 шт.
19.1 × 7.1 × 14.1 cm
10+
0 шт.
5.0

Опис

Кайло Рен і штурмовик ситхів постають перед фанатами «Зоряних воєн» в образі прекрасних колекційних фігурок. Як спадкоємці Дарта Вейдера і штурмовика Першого Ордена вони більш досконалі і готові продовжувати темну справу своїх попередників. Фігурки виглядають дуже стильно: Кайло Рен в своєму незмінно чорному костюмі з червоним світловим мечем в руках і штурмовик в криваво-червоній броні. Процес складання героїв досить захоплюючий, так як набір складається з 240 деталей, а результат того вартий - дві гарні колекційні фігурки, які прикрасять полицю і будуть відмінним доповненням до колекції героїв «Зоряних воєн» Ви можете купити оригінальний сертифікований LEGO Brick Headz Кайло Рен і штурмовик ситхів (Артикул: 75232) на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м.Київ, а й по всій Україні.

  • 5.0

    28 жов, 2020
    когда появится в наличии? я оочень хочу такие фигурки
    Достоинства:
    я не знаю но я верю то что ооочень крутые
    Недостатки:
    нету наверно
    • 28 жов, 2020
      Эти фигурки снятые с производства, делайте заказ и в течении месяца сайт привезет вам набор. Я ранее заказывал раритеты, всё получил, доволен.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари