>
Уточнити наявність у постачальника
3799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

466 шт.
0 шт.
26.2 × 7.2 × 14.1 cm
10+
0 шт.

Опис

«Людину визначають не закладені в ній якості, а тільки її вибір», - Альбус Дамблдор.

Скучили за невгамовною трійцею і їх другом-Геґрідом? У наборі ЛЕГО "Гаррі, Герміона, Рон і Геґрід" Ви знову зможете з ними зустрітися. Герої, що стали вже культовими, знову можуть потрапити до Вас в руки, в обгортці конструктора ЛЕГО.

Що всередині упаковки?

Набір ЛЕГО 40495 містить 4 пронумерованих персонажа: Гаррі (139), Герміону (140), Рона (141) і Геґріда (142). Отже, основна увага тут приділена тріо молодих героїв першого і другого курсів, а також їх другові — Геґрідові. Для їх складання ЛЕГО пропонують 466 деталей і 4 інструкції. У кожного персонажа є своя книга з інструкціями, тому збирати набір з кимось разом стає одним задоволенням.

Рубеус Геґрід

Як і більшість героїв серії, збірка Геґріда в наборі ЛЕГО "Гаррі, Герміона, Рон і Геґрід" починається зі стандартного ядра. Волосся Геґріда нарощується за рахунок поєднання чорних пластин, зміщених пластин і вигнутих нахилів. Помаранчеві плитки утворюють пальто. Жилет принтованний.

Так як йому заборонили користуватися чарівною паличкою, чаклує велетень за допомогою невеликої рожевої парасольки, яка також включений в набір. Для демонстрації передбачена чорна основа 6 на 6.

Діти

Юні чарівники в наборі ЛЕГО 40495 мають свої цікаві особливості. Кожен з них легко впізнаваний, хоч це і більш малі їх версії, які майже наполовину менше стандартних.

  • Гаррі Поттер. У Гаррі чорне скуйовджене волосся, яке добре відображається нахилами під різними кутами. Він одягнений в стандартну чорно-сіру форму Гриффіндора. Для того, щоб передати його круглі окуляри, використовуються великі круглі деталі 2 на 2, схожі на ті, які використовуються для очей міньйонів. Це надає йому по-доброму мультяшного вигляду. На лобі Гаррі — одна з найбільш примітних особливостей — шрам у вигляді блискавки.

Цікавий факт! Блискавка — рух, який описує рука при заклятті Авада Кедавра. Оскільки заклинання зрикошетило, шрам залишився на лобі у Гаррі.

  • Герміона Грейнджер. Волосся Герміони рудувато-коричневе, з боків акуратно укладене. Одягнена дівчина в мантію Гриффіндора, яка спадає на землю позаду і з боків. Що відрізняє її від хлопчаків, так це те, що з під мантії видно темно-сіру спідницю, а не брюки.
  • Рон Уїзлі. Волосся Рона темно-помаранчеве, злегка скуйовджене, але укладене акуратніше, ніж у Гаррі. Йому, як і його друзям безумовно підходить форма факультету.

Кожному з них в наборі ЛЕГО "Гаррі, Герміона, Рон і Геґрід" можна підняти праву руку з чарівною паличкою, імітуючи заклинання. Також, всі чарівники мають чорну основу-підставку, для більш зручної демонстрації.

Відтворіть круті бої на чарівних паличках між юними чарівниками з набором ЛЕГО 40495 або залучіть інших персонажів серії ЛЕГО Brick Headz. У будь-якому випадку, це буде виглядати максимально мило.

Не дивлячись на те, фанат Ви всесвіту Гаррі Поттера або випадковий покупець, набір ЛЕГО 40495 Вас точно порадує. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані.

Купити набір ЛЕГО "Гаррі, Герміона, Рон і Геґрід" (40495) Ви можете в нашому магазині. Обов'язково потім поділіться враженнями у відгуках до набору.

Вдалої і цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари