>
Під замовлення
1399 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

74 шт.
0 шт.
18.8 × 5.2 × 14 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Можливий дефект коробки.

Корисні копалини, цінні ресурси і взагалі - всю землю своєї планети хоче привласнити тотемна тварина Тераком. Володіючи гарною золотою маскою, такими ж елементами обладунків, він ударами потужних кистей лап розправиться з будь-яким супротивником. Масивне статура Тераком дозволяє йому, як кротові, проривати довгі підземні ходи і виживати під час землетрусів.

  • 5.0

    10 січ, 2020
    Із серії конструкторів Лего Bionicle у сина вже є Похату Об'єднувач Каменю, так ось цьому герою і знадобився один і знайшли ми його в цьому наборі, наш друг це Терак Тотемна тварина Землі, такий же якісний і оригінальний конструктор, як і попередній з цієї серії. Наш синок грає, збирає, обробляє, придумує нові тематичні ігри з цих конструкторів із завидною регулярністю і дуже задоволений цими наборами!
  • 5.0

    15 січ, 2019
    Конструктор lego bionicle терак купили побачивши на неї акцію, та й дитина була шалено радий отримати ще одного тотемного тварини. На цей раз ми придбали птицю. Вид іграшки в зібраному вигляді мені сподобався, мені найбільше здалося, що це шуліка. До доповнення до птиці є ще й капкан, і на птицю можна надіти шолом. Всі ці дрібні дрібниці, доставляють стільки задоволення нашим діткам. Ця модель нескладна в збірці, дитина цілком сам впорався. Як і всі тварини цієї серії, цей Теракт, може з'єднуватися з будь-яким іншим тваринам з цієї серії. Дуже сподобалася забарвлення іграшки і те, що лапи і крила рухаються.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари