>
Під замовлення
1999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

27 шт.
4 шт.
18.6 × 3.2 × 12.5 cm
6+
0 шт.

Опис

   Історія набору

   Набір LEGO "Колекція Бетменів" був випущений в 2017 році на Bricktober (захід Toys R Us). Компанію данному набору склали мініфігурки з серії: Exclusive, City, Ninjago. На момент святкування, набір можна було традиційно отримати безкоштовно, однак зараз його лише можна купити. Що ми і пропонуємо Вам зробити.

   Опис набору

   Набір LEGO 5004939 відноситься до тематики рекламних наборів. Всього в ньому 27 деталей, з яких збираються 4 різні мініфігурки Бетменів. Набір поставляється в картонній коробці з пластиковою прозорою кришкою:

  • на передній стороні: логотип компанії LEGO і емблема Бетмена. Також крізь пластик видно всі 4 мініфігурки;
  • ззаду: технічна інформація про набір, тобто країна виробник, ліцензії і тд;
  • збоку: вказівка ​​на те, що це лімітований випуск від Toys R Us.

   Мініфігурки

   Краща частина цього набору LEGO 5004939 - мініфігурки. Офіційні їх назви: Смокінг Доларового Білла, Великодній кролик, Візбет і Батуріон. Всі вони зібрані заздалегідь, тому, діставши з коробки, цього робити не потрібно.

  1. Смокінг Доларового Білла поставляється в зеленому кольорі з надрукованими на ньому доларовими купюрами - спереду, ззаду і з боків. У нього навіть є золотий ланцюг, чорна майка і чорна краватка. Плитка 100 банкнот 1x2 також є додатковим аксесуаром.
  2. Великодній кролик в офіційному світло-королівсько-синьому кольорі (офіційна назва кольору в конструкторах LEGO) має шолом-вушка і емблему Бетмена. З аксесуарів: рожевий гумовий кошик, білий пояс і темно-блакитне яйце.
  3. Візбет - інтерпретація Бетмена так, якби він був чарівником. На його мантії надруковані маленькі летючі мишки. Також до неї додається темно-синя накидка і високий круглий комір. У нього також є блискучий кажан (амулет) і посох кажана. Як таких ніг у мініфігурки немає, за задумом вони приховані під мантією.
  4. Батуріон - центуріон в версії Бетмена (звідси і назва). Не так часто Ви можете зустріти мініфігурки, пов'язану з Римом. Він має прямокутний щит чорного кольору з логотипом Бетмена, унікальний торс давньоримської армії, подвійні ноги з печаткою, а також шолом римського солдата чорного кольору з темно-червоним пером. Також в комплекті йде золотий меч.

   3 з мініфігурок набору LEGO "Колекція Бетменів" мають двосторонні обличчя. Лише тільки Великодній кролик з незрозумілої причини залишився з одним. З огляду на те, що компанія LEGO вже не вперше випускає набори, в яких задіяні унікальні версії відомого Бетмена, фанати точно зможуть придумати щось цікаве з ними.

   Порада! Вона допоможе Вам не тільки в наборі LEGO 5004939, а й в багатьох інших. Якщо у Вас пом'ялася тканинна накидка, можна встановити низький рівень на паровому прасці, притиснути їх, і складки розійдуться за секунди.

   Вперед, назустріч пригодам. Саме від Вас залежить, що чекає цих Бетменів сьогодні.

   Цей, і інші набори, ви можете придбати в нашому магазині за приємною ціною.

   Вдалої і цікавої збірки!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари