>
Уточнити наявність у постачальника
899 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

13 шт.
2 шт.
16.5 × 2 × 16 cm
6+
0 шт.

Опис

   Історія набору

   Набір "Диско Бетмен" заснований на мультфільмі The LEGO Batman Movie, проте в самому мультфільмі саме таких образів не було. Однак, на хвилі загального хайпу навколо нього, компанія LEGO в 2017 році випустила даний набір. Придбайте цей набір і переконайтеся самі, в тому, що він дійсно вартий уваги.

   Інформація про набір

   Даний набір LEGO 30607 типовий представник полібегів. Він складається з двох частин, які навіть не пов'язані між собою. Цю ідею з поділом видно на самому пакетику, мініфігурки зображені на кардинально різних фонах. Єдине спільне - Бетмен.

   Розкривши полібег "Диско Бетмен", Ви отримуєте: 

  • 13 деталей. У тому числі 3 золотих ролика (один запасний);
  • 2 мініфігурки Бетмена;
  • 2 акуратно упакованих тканинних плаща.

   Мініфігурки

   Обидві мініфігурки, представлені в наборі LEGO 30670 по своєму цікаві і унікальні. До того ж, це ексклюзив.

   Перша - Диско Бетмен. Якраз йому і знадобляться ці, згадані вище ролики. В Америці диско і ролики - одне ціле, тому не дивно, що в даній мініфігурки це поєднується. Якраз за рахунок роликів, цей Бетмен і виглядає вище іншого. Одяг виконаний в вінтажному біло-фіолетовому кольорі, при цьому принти лише на торсі. На шиї - ланцюжок із золотим кажаном. У комплекті також йде 2 фіолетових пояса. У даного Бетмена двостороннє обличчя, яке виражає зухвалість і здивування. Йому ж додається золота маска і плащ: матово-чорний з одного боку і золотий з іншого. Можна відразу після складання відправляти його на танцювальний поєдинок.

   Друга - Сльози Бетмена. У цій версії він в костюмі клоуна. Даний Бетмен має квітчасте вбрання і принти на торсі і ногах. Тулуб - синя клоунська сорочка з червоним і жовтим рукавом, а також червоний галстук і сині підтяжки. Ноги жовті з синім і латками на колінах. Розумієте, що барвистість данного Бетмена - це не вигадка? Обличчя двостороннє: посмішка і агресія. Щоб більше підкреслити тематику клоуна, у нього червоний шолом і яскраво-зелений плащ. Це більш божевільна версія відомого Бетмена.

   Якщо поставити їх разом, то стане помітно, що нічого спільного, крім схожої збірки, між ними немає. Однак це й на краще, ми впевнені, що Ви б віддали перевагу саме таким, різним Бетменам.

   Обидва Бетмена в наборі LEGO 30607 відмінно підійдуть як додаток до існуючих наборів серії, або ж зможуть бути інтегровані в інші збірки. Та й просто мініфігурка клоуна-Бетмена на роликах буде шикарно виглядати в будь-якому випадку. Невелика ідея: можете спробувати зібрати щось на кшталт цирку, як мінімум, яскраві деталі завжди знайдуться, а мініфігурка клоуна (або злого клоуна) у Вас вже буде.

   Радимо придбати цей набір LEGO "Диско Бетмен" тим, хто хоче отримати цікавий набір, відтворити сцену з мультфільму, урізноманітнити вже наявний набори або спробувати щось нове. Набір підійде будь-якому від 6 років. Вперед, назустріч пригодам. Саме від Вас залежить, що чекає цих Бетменів сьогодні.

   Цей, і інші набори, ви можете придбати в нашому магазині за приємною ціною.

   Вдалої і цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари