>
Уточнити наявність у постачальника
4499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 658 шт.
0 шт.
40.4 × 5 × 37.8 cm
18+
0 шт.
4.7

Опис

Компанія ЛЕГО в одній з найбільш своїх цікавих колекціях Art пропонує вам зібрати мозаїку-конструктор LEGO Art Disney's Mickey Mouse 31202. Це портрет легендарного мультиплікаційного персонажа, відомого на весь світ, символ компанії Disney – Міккі Мауса або його чарівної подружки Мінні Маус.

Трішки історії

Роком народження мультиплікаційних мишенят прийнято вважати 1928 рік, тобто, цього року їм виповнюється 93 роки! У зв'язку з цією датою, конструктор LEGO Art Міккі Маус 31202 стане чудовим подарунком кожному фанату легендарних персонажів. Зберіть портрет Міккі або Мінні, розмістіть його на будь-якій стіні вашого будинку або офісу – насолодіться красою і оригінальністю картини.

Чи знали ви, що протягом 19 років мишеня говорило голосом самого Уолта Діснея? А повне ім'я Мінні Маус – Мінерва, і названа вона так на честь давньоримської богині. Її поява в мультфільмі символізує погляди молодіжної культури 1928 року, вона носить чорні вбрання. І тільки в 40-50 роках Мінні одягає всім звичну червону сукню в білий горох. Захотілося тут же подивитися перші серії мультфільму про Міккі Мауса, чи не так?

Про набір

Придбавши два набори ЛЕГО Art Міккі Маус (31202), ви можете зібрати окремо портрет Мінні Маус і окремо портрет Міккі, а після – з'єднати їх в один великий сумісний портрет, на якому персонажі будуть дивитися один на одного, даруючи вам позитивні емоції. Уявіть, в якому захваті від картини будуть діти! Адже жодна дитина не може бути байдужою до милого мишеняти і його чарівної подружки.

Кожен набір LEGO Art Disney's Mickey Mouse 31202 укомплектовано QR-кодом для прослуховування подкасту, прослуховування якого під час складання створює чудову атмосферу.

Збираючи мозаїку LEGO Art, ви відзначите для себе, що сам цей процес дійсно розслабляючий і приємний, не викликає ніякого мозкового штурму. Ви збираєте конструктор і в той самий час відпочиваєте від насиченого дня, повністю відволікаючись від будь-яких проблем, а прекрасний результат вас точно не розчарує. Розділіть задоволення від складання зі своїми друзями і рідними. Вибирайте, кого зібрати першим: Міккі Мауса або Мінні Маус. Напевно, жіноча частина вашої компанії буде однозначно за симпатичну Мінні.

Що в коробці?

2658 деталей, інструкція по збірці, сепаратор, інструмент для видалення деталей.

Купити набір ЛЕГО Art Міккі Маус можна в нашому інтернет-магазині.

  • 5.0

    18 тра, 2021
    Я справді ніколи раніше не грав і не будував нічого з Lego. Цей набір мені подарували на День народження. Я побудував це надворі у гарний, сонячний день, слухаючи аудіо, яке було дуже розслаблюючим. Це зайняло у мене приблизно 2 години, але я не поспішав і вважаю, що міг би закінчити раніше, але я цього не хотів. Я дуже сподіваюсь на збільшення кількості наборів у цій серії.
    Достоинства:
    особисто мені сподобалось не поспішаючи складати цю мозаїку, слухаючи музику. Напевно, придбаю ще один набір.
    Недостатки:
    немає.
  • 4.0

    7 тра, 2021
    В этом наборе много деталей. Здорово, что фоны совпадают, если комбинировать картинки. Хотя за раз вы можете построить лишь Микки или Минни. Выглядит мило и все такое, по большей части его легко собрать, особенно под просмотр чего-то. Такая себе мозаика или пазлы на максималках. Однако, толковой инструкции по объединению картин нету. По сути, вы должны построить каркас для одного, а затем удалить его части. Почему бы просто не показать, как это построить? Не понятно.
    Достоинства:
    Из всей серии этот набор мне понравился больше всего, Микки всегда хороший вариант. в набор сразу входит рамка. И если вы все же решитесь купить 2 набора, то можно будет отобразить Микки напротив Минни.
    Недостатки:
    Лего хотят, чтобы мы купили 2 таких набора, однако не дают нормальной инструкции по объединению. Также я не уверен, что это лучше обычных пазлов. Дороже так точно.
  • 5.0

    7 тра, 2021
    Полагаю, это что-то наподобие мозаики, которая была у нас в детстве. Поэтому, если Вы неусидчивые, то не берите данный набор. Здесь довольно много маленьких деталек, но Вы сразу знаете, чего ожидать в конечном итоге. У меня, с неспешной сборкой, это заняло около 4 часов. Подумываю о том, чтобы перестроить картинку еще во что-то (это не из-за того, что Микки мне не понравился, просто хочу немного потворить).
    Достоинства:
    Лично меня сборка очень успокаивала. Микки в конечном итоге получился очень похожим на мультфильм. Думаю, хорошо будет смотреться на стене.
    Недостатки:
    Много маленьких деталек, так что не подойдет маленьким детям и неусидчивым.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари