>
Уточнити наявність у постачальника
4499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

4 249 шт.
0 шт.
40.4 × 5 × 37.8 cm
18+
0 шт.
4.8

Опис

Любите мозаїку? А чи збирали ви мозаїку від компанії LEGO? Зібравши конструктор LEGO Art, ви можете використовувати готову картину в якості декору, повісити на будь-яку стіну вашого офісу або будинку.

Всім фанатам Гаррі Поттера присвячується

Вашій увазі представляємо конструктор LEGO Art Harry Potter Герби факультетів Гоґвортсу 31201. Конструктор являє собою мозаїку одного з гербів факультетів Гоґвортс. Якому факультету віддаєте перевагу ви? Або до якого факультету вас би відніс розподіляючий капелюх, виходячи з вашого характеру і особистісних якостей? Чи уявляли ви коли-небудь, що надягаєте розподіляючий капелюх і він оголошує всій школі, до якого факультету зараховує вас?

Розподіляючий капелюх колись був знятий з голови одного із засновників школи – Ґодрика Ґрифіндора, і за допомогою спеціального заклинання отримав вміння визначати риси характеру людини, на котрій його одягнено.

Кожен факультет має критерій вибору учнів – риси характеру, які найяскравіше представлені в кожному. Наприклад:

  • на факультет Ґрифіндор розподіляючий капелюх зараховує хоробрих, благородних і чесних;
  • на факультет Гафелпаф потрапляють працьовиті, терплячі, вірні;
  • факультет Рейвенклов  збирає учнів, які володіють індивідуальністю і гострим розумом;
  • до Слизерину потрапляють хитрі учні, які вміють досягають свого за будь-яку ціну.

Зберіть герб свого улюбленого факультету разом з конструктором LEGO Art Harry Potter Hogwarts Crests 31201 і розмістіть його у себе на стіні, відчуйте себе учнем магічної школи Гоґвортс.

У комплекті передбачений спеціальний сепаратор, що дозволяє розміщувати відразу чотири елементи мозаїки на полі збору. Також в комплект входить спеціальний інструмент для видалення деталей, який дозволяє не ламати всю мозаїку, а безпечно видалити одну необхідну деталь.

Кожен набір LEGO Art Harry Potter Герби факультетів Гоґвортсу (31201) комплектується QR-кодом для прослуховування подкасту під час збору мозаїки, що робить процес складання ще цікавішим.

Що в коробці? 4249 деталей, інструкція по збірці з цікавою інформацією про Гоґвортс і факультети, сепаратор, інструмент для видалення.

Купити набір LEGO Art Hogwarts Crests (31201) можна в нашому інтернет-магазині.

  • 4.0

    18 тра, 2021
    Мені подобається розслаблюючий аспект і те, що є 4 різні варіанти. Можна увімкнути улюблений серіал та не поспішаючи складати цю мозаїку. Думаю, що компанії лего слід було додати бонусний варіант, щоб створити весь герб Хогвартса, не купуючи 4 набори. Безумовно, є достатньо шматків, щоб включити спрощений варіант гребеня. Також, якщо хтось вже спробував таке зробити, скиньте будь ласка фото.
    Достоинства:
    Я рекомендую цей набір як засіб для зняття стресу. Герб гарно виглядатиме на стіні. Можна обрати один із 4 варіантів.
    Недостатки:
    Не у всіх є гроші, щоб купити 4 однакових набору, і, чесно кажучи, я особисто вважаю, що це марнотратство. Краще купити Алею Діагон.
  • 5.0

    18 тра, 2021
    Це був, мабуть, один із найпростіших наборів лего, які я створив. Моя 11-річна дочка побудувала його разом зі мною. Це було дуже весело та зблизило нас ще більше. Проте моя спина ніколи не пробачить мені цього досвіду. Це схоже на малюнок. Будь-якому шанувальнику Гаррі Поттера сподобається.
    Достоинства:
    Загалом усі герби гарні, тому ви можете зупинитись на тому, що найбільше поєднується з дизайном будинку.
    Недостатки:
    Під кінець збірки моя спина просто кричала. Напевно, цей набір більше для дітей. Їм і сидіти простіше, і деталькі брати зручніше.
  • 5.0

    18 тра, 2021
    Я избегал их покупки в течение нескольких месяцев, потому что отдельные домашние гербы мне не нравились. Однако чем больше я смотрел на большой герб Хогвартса, состоящий из 4 таких наборов, тем больше мне хотелось этого. Если вы решите сделать также, сразу продумайте место, где вы его повесите, так как в готовом виде герб занимает очень много места. В прилагаемом буклете вы познакомитесь с созданием гербов домов Гриффиндора, Слизерина, Хаффлпаффа и Равенкло, а в каждом наборе есть достаточно кругляшек 1х1, чтобы сделать один из четырех. Конструкция странным образом похожа на вышивку крестиком. Цветная сетка, которая указывает, где разместить каждый цвет на базовой пластине - я бы сказал, алмазная живопись, но она напечатана на холсте. На самом деле отдельные гербы выглядят лучше, чем на фотографиях, но я решил сломать их, так как отчаянно хотел сделать полный школьный герб. Одна вещь, которая меня беспокоит, - это то, что символом дома для Когтеврана должен быть орел, но дизайнеры выбрали Ворона.
    Достоинства:
    Полный школьный герб ЗНАЧИТЕЛЬНОГО размера. Честно говоря, если вы можете получить 4 таких набора и сделать полный герб, это стоит каждой копейки. Инструкции можно загрузить на планшет и масштабировать.
    Недостатки:
    Мне не понятно, почему Когтевран это ворон.
  • 5.0

    18 тра, 2021
    Заказал за пару дней до Дня рождения сына и набор пришел как раз вовремя. Мой сын не мог открыть коробку достаточно быстро. Отчасти из-за радостного волнения, отчасти из-за того, что она правда сложновато открывается. Он также сразу загрузил сопровождающий саундтрек. Завершив головоломку Слизерина, он позволил мне сделать снимок и тут же разобрал её, чтобы приступить к следующей. Я просто не могу поверить, что это принесло ему столько удовольствия.
    Достоинства:
    Очень интересно собирается, развивает мелкую моторику. В набор также входит возможность скачать музыку и слушать во время сборки.
    Недостатки:
    Сын сказал, что ему надо 4 набора сразу(

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари