>
Під замовлення
1999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

199 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Конструктор LEGO Friends 41359 "Шкатулка-сердечко дружби" — набір для подруг — ідеальний подарунок для дітей, які люблять приміряти на себе різні образи і для тих, хто не знає куди застосувати свою фантазію. Запроси подругу в гості і читайте або придумуйте історії / сценарії гри і беріть участь в них за допомогою двох мініфігурок: Вікі і Олівії, а також двох фігурок тварин: пуделя і жаби. Поки одна з дівчат читає історію, допоможіть інший одягнутися і прийняти в ній участь. У цьому завданні вам допоможе широкий вибір аксесуарів — ви можете прикинутися піратом або розкрити таємницю злочину в поліцейській формі. Ролі теж можна змішувати: чому б не стати космонавтом з чарівною паличкою? Можливості нескінченні, так що покажи всю свою винахідливість.

Аксесуари в маленькій коробочці: тіара, святкова шапка і собача кістка.

Аксесуари у великій коробці: скриня зі скарбами, книга з історіями, два бантика для волосся і багато реквізиту для переодягання.

Аксесуари для пожежного спорядження: шолом, топірець і вогнегасник.

Аксесуари для поліцейських: кепка, знак стоп і мегафон.

Аксесуари для космонавтів: шолом, ключ і планшет.

Аксесуари для піратської одягу: капелюх, пістолет і коштовність в формі серця.

Аксесуари для одягу лікаря: шприц, отоскоп, мікроскоп, лабораторна колба і медичний футляр з планшетом посередині.

Аксесуари для костюма відьми: капелюх, чарівна паличка і жаба.

Допоможіть дівчатам одягнутися і зіграти різні ролі.

Ви можете взяти цей оригінальний набір з собою куди завгодно.

  • 5.0

    2 бер, 2019
    Прекрасный набор для девочек, многие ведь любят переодевать своих героев в разные образы, этот набор - прекрасно подойдет для этого. В шкатулке в виде сердечка есть две лучших подружки, их домашние любимцы - лягушка и собачка породы пудель, а также много разных аксессуаров - это различные головные уборы, предметы, связанные с различными родами деятельности, вот как полицейские, научные сотрудники, специалисты по ремонту, или попробовать можно себя, к примеру, в роли пирата, волшебника. Дочь может играть набором как сама, так и с подругой, параллельно изучать будет предназначения отдельных предметов, фантазируя с образами очень здорово развивается фантазия, а практичное переодевания хорошо тренирует моторику рук. Выбирала среди нескольких подобных конструкторов Lego в виде шкатулки, считаю, что этот лучший из них.

Рекомендуємо подивитися ці товари