>
Під замовлення
1699 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

563 шт.
0 шт.
38.2 × 9.4 × 26.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Набір ЛЕГО 41346 познайомить юних фанаток серії LEGO Friends з повсякденними аксесуарами життя головних героїнь - Стефані, Андреа, Мії, Олівії і Емми. У комплекті ЛЕГО 41346 є п'ять основних символічних предметів, які характеризують кожну з героїнь-мініфігурок. Можна заспівати за допомогою мікрофона Андреа, сконструювати робота-помічника Олівії, помилуватися призовим трофеєм - кубком Стефані, знімати навколишнє середовище на плівку за допомогою фотоапарата Емми або скористатися раціями Мії для бесіди з подружкою. У комплекті також є вельми рідкісна деталь - кубик на батарейках, який світиться.

Даний конструктор сумісний з набором LEGO Boost 17101, скомбінуйте їх і подивіться, що вийде!

  • 5.0

    10 січ, 2019
    LEGO Friends Шкатулка дружби придбала для донечкі. Пр-перше сподобалась назва. Кількість діталей чудова. Набір яскравий, без неприємного запаху. Донечка полюбляє дрібні іграшки, тому набір одразу ж сподобався. Маленьки куколки неповторні. Поєднали з іншими наборами, вигадали смішні історії, грали у шпигунів. особливо сподобався робот, він неповторний.
  • 5.0

    29 лис, 2018
    LEGO Friends Шкатулка дружби донька обрала для себе сама. Там є рації, мікрофон, смішний та забавний робот, фотоапарат та призовий кубок. Це 5 ігр в одному наборі. Донька почала придумувати ігри, взяла героїв з інших наборів. З подружками грала у шпіонськи ігри з раціями, співала у зірковий мікрофон. Взагалі лего це найкращі іграшки, якісні, доступні. Рекомендую.
  • 5.0

    1 лис, 2018
    Купила набор дочери, она в восторге от мини-кукол, играет с удовольствием. Помимо кукол, в наборе много других интересных фигурок на радость детишкам.

Рекомендуємо подивитися ці товари