>
Під замовлення
216 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

26 шт.
1 шт.
19 × 1 × 17 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Емма - любителька активних видів відпочинку і завзята гольфістка. Вона обожнює перевіряти свій окомір і силу рук на зеленій галявині з лунками, ключками і маленьким м'ячем. Ось і зараз вона намагається загнати м'ячик до флагштока крізь обертову вертушку - перешкоду. Чи зможе вона потрапити точно в ціль? У набір входить фігурка Емми, відрізок гольф-доріжки з перешкодою, ключка і два м'ячика.

  • 5.0

    17 лис, 2018
    Цей набір буде гарним подарунком для тих, хто тільки починає знайоммитись з LEGO. Тут лише 26 діталей. Всі вони якісні, яскраві. Є інструкція зі збору площадки з міні гольфу. Облича дівчини реалістичне. Можна придумати безліч історій для гри з набором. У нас це один з перших наборів. Дуже задоволені якістю, зараз об'єднуємо декілька наборів, побудували своє LEGO місто.
  • 5.0

    29 жов, 2018
    Конструктор классный, моему сыночку он сразу приглянулся, нисколько не жалею о решении, что приобрели его, разбирает и собирает теперь часто, да и вообще подобные конструкторы хороши во всех отношениях.
  • 5.0

    28 жов, 2018
    В последнее время покупаем именно маленькие конструкторы Лего, так намного интереснее и разнообразнее получается. При этом ребёнку не успевает наскучить, качество мне нравится.

Рекомендуємо подивитися ці товари