>
Під замовлення
999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

325 шт.
2 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Конструктор 41350 LEGO® Friends Автомийка -Швидкі щітки - це те місце, де друзі з Хартлейк сіті миють свої карти перед великою гонкою. У конструкторі реалізована функція переміщення і обертання щіток для автомийки, в наборі є бензоколонка і невеликий магазин, а також карт Mіі і карт-пускова установка. Набір містить дві мініфігурки: Міа в гоночному спорядженні з захисним шоломом і Зак, а також фігурка кролика. Аксесуари набору: відро, губка, лак для карта, круасан і чашки для кави.

Допоможіть Заку надати карту додатковий лоск з лаком і губкою.

Заповніть свій бак і розплатіться в магазині.

Використовуйте пускову установку go-kart, щоб допомогти Міа почати свою гонку!

  • 5.0

    5 лис, 2018
    Сыну очень нравится ездить с нами на мойку автомобиля. Поэтому покупка набора стала для него большим подарком. Ему очень нравится, что на мойке движутся щётки и он фантазирует, что моет машину. Фигурки идеально подобраны под идею набора. Складывается набор легко.
  • 5.0

    30 жов, 2018
    Сын очень просил конструктор и я купил ему LEGO Friends Автомойка. Лего как всегда отличается качеством и надёжностью. Складывая конструктор, ребёнок развивается.
  • 5.0

    26 жов, 2018
    Вот чего не было у нас раньше так это автомойки, зато теперь есть куда возить целый гараж машинок. Мне нравится что в конструкторах Лего такое разнообразие, игрушки очень классные!

Рекомендуємо подивитися ці товари