>
Уточнити наявність у постачальника
5799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

123 шт.
5 шт.
58.2 × 12.4 × 48 cm
2+
0 шт.
5.0

Опис

Твоє перше будівництво разом з LEGO DUPLO
Будівельний баштовий кран LEGO DUPLO та будівельний майданчик (10933) В ігровий набір для малят входять транспортні засоби, завдання і персонажі для всіх видів рольової гри і розвитку навичок. Гучна будівельний майданчик, повна ігрових можливостей Маленькі будівельники можуть провести дні з усіма діями на цій жвавій будівельному майданчику. Іграшкові версії великого бульдозера, міні бульдозера, самоскида, екскаватора і крана дозволяють малюкам і батькам разом постачати матеріали, будувати вежу і змітати сміття з вулиці. А коли прийшов час купувати, будівельники можуть заскочити на стенд з хот-догами на будівельному майданчику! Набір різноманітних функцій. Цей набір заохочує, розважає і надихає маленьких дітей з 5 сучасними персонажами - жінкою-художником і оператором крана, 2 осіб будівельника і продавець хот-догів чоловічої статі - плюс купа цікавих функцій, таких як легкий і звукова цегла, і бульдозер з фрикційним двигуном який автоматично штовхається вперед при натисканні та відпуску. Об'єднайте набір з іншими конструкторами LEGO DUPLO, щоб отримати ще більше можливостей для гри.


Особливості:
Містить 5 сучасних лідерів та 4 транспортних засоби - великий бульдозер, міні бульдозер, самоскид, екскаватор і кран - з безліччю цікавих функцій, таких як бульдозерний і приводний двигун тертя, який автоматично переміщається вперед при натисканні та відпуску, звуки, вогні та робоча лебідка.
Світло і звуки оживляють жваве будівництво, коли діти підіймають унітаз за допомогою крана, постачають матеріали та прибирають сміття з вулиці. І коли прийшов час купувати, стійл з хот-догами знадобиться!
Якщо ви шукаєте найкращі іграшки для розвитку вашого малюка, ця іграшка на будмайданчику наповнена цікавими функціями. У ньому є все, що може побажати маленький будівельник 2 роки й старше в зручному, функціональному комплекті екскаваторів.


Про продукт
Дитячі іграшки LEGO DUPLO відповідають найвищим галузевим стандартам з 1969 року. Це дозволяє легко захоплювати, збирати і розбирати мізинцями - знову і знову.

  • 5.0

    19 чер, 2020
    Купила набор сыну 3-х лет. Конструктора у нас много и складывать из блоков мы любим. В этом наборе очень много строительной техники и сых с большим интересом с ней играет и учится применять. Как и во всех остаьных наборах дупло, которые у нас есть, здесь в комплекте шел котик. Теперь у нас их 6 или 7)) Котиков много не бывает. В целом набор хороший и очень функциональный.
    • 5.0

      6 жов, 2020
      Да, я заметила, как и Вы, что котики одна из самых распространенных фигурок в наборах. Но, много их не бывает.
  • 5.0

    11 чер, 2020
    Долго думали какой набор стоит купить, приятно удивила компетенция консультанта , который не только посоветовал что выбрать , но и оформил заказ на доставку в тот же день, так что рекомендуем!
  • 5.0

    11 чер, 2020
    Дуже добре, що у лего з'явився набір для дітей від двох років. Дітальки великі, дітлахам легко їх з'єднувати. Не пошкодували, що купили саме цей набір. Добре продумані персонажі (міні фігурки). Завдякі техніці малюк кожного разу будує новий дім, добре розвивається уява та дрібна моторика. Рекомендую із самого раннього віку.
  • 5.0

    10 чер, 2020
    Конструктор понравился тем, что детальки довольно таки большие, детворе легко соединять их. У машинки кузов прочный и не смотря на частые опускания и поднимания, он не ломается. Рекомендую.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари