>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

35 шт.
1 шт.
28.2 × 9.6 × 26.2 cm
2+
0 шт.
5.0

Опис

Нова пригода Русалоньки LEGO DUPLO
LEGO DUPLO Підводний замок Аріеля (10922) - це захоплюючий спосіб спонукати маленьких дітей розвивати свої соціальні та емоційні навички з ігровим майданчиком для русалок, наповненою кумедними персонажами і історіями. Навчання через гру з «Русалонька» Діснея Ця універсальна іграшка з популярними персонажами фільму Аріель і Флаундером стимулює творчі рольові ігри і стимулює розвиток. Коли малюки Аріель і Бот обертаються на каруселі, вони розвивають свої дрібні моторики. У набір також входить слайд, який можна ковзати вниз, ксилофон, який зображає з себе музику, і затонулий скриню зі скарбами, який відкривається і закривається. Улюблені персонажі у веселій обстановці LEGO DUPLO В іграшках-будівельників Disney представлені знайомі персонажі, улюблені локації і безліч кумедних функцій. Це дає малюкам ідеальне введення в ігрове навчання. Батьки та опікуни також матимуть можливість стати частиною віх в розвитку свого маленького шанувальника Діснея.

Особливості:
Вирушайте з малюками в підводний світ, повний забавних можливостей і пригод, разом з Аріель і Флаундером з діснеївського фільму «Русалочка». Розроблений, щоб стимулювати і надихати русалок і людей з людськими ногами!
Улюблені персонажі Аріель і Флаундером з дитячого фільму стимулюють емоційний розвиток дітей, а ігровий майданчик сповнена цікавих функцій і аксесуарів для захоплюючих пригод та історій.
Діти розвивають свої дрібні моторики і творче мислення, коли вони крутять Аріель і Камбалу на каруселі, дозволяють їм ковзати вниз по слайду, прикидаються, що грають забавні пісні на іграшковому ксилофоні, і відкривають скриня зі скарбами!
Цей універсальний ігровий набір для дітей молодшого віку містить деталі, які вони можуть легко зібрати і розмістити своїми маленькими руками. Чудовий подарунок на день народження, свята або просто між хлопчиками і дівчатками від 2 років.

Про продукт
Набори іграшок LEGO DUPLO відповідають найсуворішим галузевим стандартам, що дозволяє легко брати, розставляти і розбирати їх - так було з 1969 року.

  • 5.0

    19 чер, 2020
    Набор очень классный, но фигурка Ариэль довольно интересная - вы можете ее понять по-своему: Ариэль слегка поправилась, или это просто ребенок-русалка)) Но это не минус, а скорее интересная особенность серии. Девочке 3-х лет русалочка очень понравилась.
    • 21 гру, 2020
      Честно, немного не поняла вашего отзыва((
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Детям довольны конструкторами, особенно хорошо что есть дупло для малышей , можно не волноваться , всё интуитивно просто , у ребят хорошее оригинальная продукция и сервис доставки.
  • 5.0

    10 чер, 2020
    На два роки моїй принцессі подарували цей набір. Все сподобалось. Якість, те що треба для дитини. Надалі також буду купувати лего, ці набори безпечні для дітей, навіть, у ранньому віці.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари