>
Уточнити наявність у постачальника
3499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

56 шт.
3 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
2+
0 шт.
5.0

Опис

Велике руйнування ЛЕГО дупло
Іграшки LEGO DUPLO Руйнівна куля (10932) доставляють нескінченне задоволення за допомогою регульованого крана, самоскида і бульдозера. Іграшки для катастроф м'ячів для малюків Маленькі діти розвивають дрібну моторику і когнітивні здібності та укріплюють свою соціальну та емоційну обізнаність з допомогою 3 робочих-будівельників, крана, який може рухатися у всіх напрямках, бульдозера з важкими гусеницями та відкривається кабіни, самоскида, невеликого будинку та аксесуари, включаючи валуни й дорожні знаки. Батьки можуть повеселитися зі своїм малюком, зносячи будиночок за допомогою руйнівного кулі, витираючи будівельний майданчик бульдозером, поставляючи будівельні матеріали для вантажівки й відновлюючи будинок. Який найкращий іграшковий набір для малюків? Лінійка ігрових наборів LEGO DUPLO призначена для того, щоб давати малюкам іграшки, що сприяють їх розвитку. Набори можна чудово комбінувати для ще більшої кількості ігрових можливостей.

Особливості:
Батьки та діти можуть розгойдувати руйнує куля взад і вперед, щоб знести крихітний будинок, очистити будівельний майданчик бульдозером і доставити нові будівельні матеріали за допомогою вантажівки.
Містити фігури сучасних чоловіків і жінок будівельників, регульований кран, самоскид, гусеничний бульдозер, невеликий будинок і кілька валунів.
Якщо ви шукаєте найкращі іграшки для малюків на будмайданчику, цей креативний ігровий набір - це те, що вам потрібно. Особливості автомобілів LEGO DUPLO, будівельників і оточення, щоб допомогти дітям від 2 років весело провести час і багато чому навчитися.

Про продукт
Набори іграшок LEGO DUPLO відповідають найсуворішим галузевим стандартам, що дозволяє легко брати, розставляти й розбирати їх - так було з 1969 року.

  • 5.0

    19 чер, 2020
    Строить и разрушать - это два любимых и не взаимоисключающих занятия моего маленького сына. Ему только три года, но он уже успел всем сердцем полюбить дупло, потому, когда мы с женой увидели это новинку - не смогли пройти мимо. Лего как всегда знают толк в детских игрушках, наш ребенок просто счастлив.
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Хотел купить что то большое и интересное, но после общения с продовцом меня переубедили что ребёнку стоит взять что то полегче для собирания, вы знаете они правы, ребенку нравится и легко для него. Удобно что можно забрать с магазина игрушку.
  • 5.0

    11 чер, 2020
    Набор настоящего мужчины. Строим, а потом ломаем при помощи разрушающего шара. Сын смеется от удовольствия. Цвета подобраны спокойные. Детальки довольно таки большие и ребенок может сам строить домик или башню. Мой малыш с интересом строит домики мечты.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари