>
Уточнити наявність у постачальника
299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

6 шт.
0 шт.
20 × 1 × 16 cm
1 1/2+
0 шт.

Опис

   У колекції ЛЕГО Дупло знайдуться набори навіть для самих-самих маленьких фанатів. Один з таких - яскравий полібег "Моя перша качка". Він підходить дітям від 1,5 року і зможе стати прекрасним першим набором для дитини, а згодом другом. Всі деталі великі, яскраві, нетоксичні і безпечні для дітей. Придбайте цей набір і переконайтеся самі в тому, що дитина буде зацікавлений ним з найпершої хвилини. Він (-а) точно скаже Вам дякую!

   Усередині полібега Ви знайдете:

  1. Невелику інструкцію, хоча нічого складного в наборі немає і зібрати качку можливо і без її допомоги. Однак її наявність дає дитині поняття про те, що при складанні конструктора потрібно звертати увагу на послідовність.
  2. 6 барвистих деталей. 2 помаранчеві - для дзьоба і ніг. 3 жовті - для голови (увага, голова принтована!), тулуба і хвоста. 1 блакитну - для імітації води. За рахунок блакитної деталі, качка добре тримає рівновагу і не падає.

   Мініфігурки в наборі відсутні !!!

   Також є можливість зібрати з деталей щось своє. Кілька ідей подано на правій стороні упаковки, решта - залежать від вашої фантазії. Деталі повністю сумісні з іншими наборами серії, тому дитина зможе об'єднати їх разом. Радимо також пізніше звернути увагу на такі набори ЛЕГО, як 10949, 10950, 10951, 10952. Так як вони всі присвячені темі сільських тварин, даний полібег відмінно доповнить їх.

   Набір ЛЕГО "Моя перша качка" (30327) подарує дитині незабутні емоції під час і після складання, а також стане першим кроком на шляху до великих наборів.

   При бажанні і належній обережності, можна навіть взяти свого помаранчевого друга в ванну, однак після цього доведеться переконатися, що всі деталі на місці і добре просушити їх.

   Цей, і інші набори, ви можете придбати в нашому магазині за приємною ціною.

   Вдалої та цікавої збірки!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари