>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

21 шт.
2 шт.
34.7 × 6.8 × 19 cm
2+
0 шт.
5.0

Опис

Сядьте на поїзд LEGO DUPLO 10894 «Історія іграшок: поїзд» разом з Вуді і Баззом Лайтером! На кожній станції для шанувальників мультфільмів «Історія іграшок» (Toy Story) компанія Disney Pixar пропонує безліч надихаючих пригод і рольових ігор. Навчання грі і розвиток соціальних і емоційних навичок доставляють велике задоволення завдяки двом знайомим персонажам, які разом намагаються захистити банк від злого генерала Голонека, представленого на плакаті «Розшукується». Класичний паровоз легко побудувати, що дозволить дошкільнятам розвинути свої перші будівельні навички і візуально-моторну координацію в обстановці, яка упізнається по улюбленим мультфільмам Pixar. Набір включає в себе дві мініфігурки: Вуді і Базза Лайтера з крилами, які знімаються.

  • Поїзд з дахом, який відкривається. У набір також входить кактус.
  • Аксесуари: банківський сейф, ласо, кубик з картинкою грошей і плакат «Розшукується», який допоможе вам почати цікаву історію.
  • Поїзд має висоту понад 14 см, довжину 19 см і ширину 6 см.
  • 5.0

    14 чер, 2019
    Взагалі звичайно лего дорого виходить, але парочку-трійку наборів хоча б треба мати, так аак це дуже цікаво. Цей набір з поїздом купила тому, що мультик Історія іграшок наш улюблений. Це захват повний!!! Діти вже дня три тільки в лего поїзд і грають. Шкода немає інших фігурок з мультика, докупила б... Мені вийшло з хорошою знижкою, тому по кишені не дуже вдарило...
  • 5.0

    8 чер, 2019
    Сыночку приобрела данный конструктор, мне его самой интересно собирать, все детали сделаны замечательно, удобно брать и собирать. Играть тоже весело, так что всем однозначно советую.
    • 5.0

      5 жов, 2020
      Согласна, детальки хорошо соединяются и отсоединяются друг от друга, к тому же с лего легко учить цвета.
  • 5.0

    11 кві, 2019
    Історія Іграшок - один з найулюбленіших мультиків дітлахів.Як добре, що у лего з'явився такий набір. Ціна доступна для такої кількості елементів. Синові дуже подобається гратися із потягом, він вигадує різні історії. Брали потяг на вулицю, нічого не зламалось. Фігурки героїв цікаві, яскраві. Якість як і завжди у лего на вищому рівні. Набори лего розвивають уяву у дітлахів.
  • 5.0

    12 кві, 2019
    Классный конструктор, хорошо продуманный и обладающий главное тем свойством, что в нем все деталька к детальке, сыну очень понравился, он как любитель мультика Истории игрушек оценил по высшему баллу.
  • 5.0

    16 кві, 2019
    Так не дорого для такого хорошего набора, на этой неделе его тут купила, ребёнку понравилось, очень красивые детали, из хорошего пластика сделаны, нет никакого запаха, и выглядит очень ярко, как раз для деток.
  • 5.0

    14 бер, 2019
    Увидев новинку конструктора Lego Duplo из нашего любимого мультфильма "История игрушек" ни минуту не сомневалась в покупке его. Сын с большим удовольствием играет своими любимыми персонажами Вуди и Баззом, которые очень реалистично выполнены. Катает их на красивом красном поезде. Герои с легкостью могут стоят на его крыше, упражняться в поимке преступника с лассо, охранять банк с деньгами от покушения проказника доктора Хэмма. Хорошего качества все детали в наборе, как и другие в серии Duplo довольно большого размера. Развивать мелкую моторику и фантазию значительно легче ребенку, играя с таким увлекательным конструктором.

Рекомендуємо подивитися ці товари