>
Знято з виробництва
Даний товар більше не виробляється компанією LEGO. Пропонуємо вам ознайомитися з новинками. Показати новинки

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

60 шт.
0 шт.
35.5 × 12 × 19 cm
1 1/2+
0 шт.
4.0

Опис

практична користь

Розвиток дрібної моторики, пам'яті і творчих навичок - дуже важливі процеси в житті малюка. Набір LEGO DUPLO 10623 здатний допомогти дитині розвивати ці навички. Набір складається з 60 різнокольорових базових кубиків, з яких можна зібрати багато різних речей.

Що можна зібрати?

З кубиків, які є в наборі, можна скласти літак і кораблик, качечку і дерево. Також можна зібрати два будиночки різних розмірів. Крім цього, з базових кубиків можна зібрати цифри. Кожна збірка цікава по-своєму.

Літачок, кораблик, качечка і дерево розвивають уяву дитини в процесі побудови, і після неї ними можна пограти. Для побудови будиночків дитині потрібно буде проявити творчі здібності. При складанні чисел, малюк буде запам'ятовувати порядок і значення цифр. Так як кубики мають різні кольори (синій, жовтий, зелений, салатовий, червоний, помаранчевий), дитина буде краще їх запам'ятовувати.

Великий простір для фантазії

Крім тих фігурок, які можна побудувати за готової інструкцією, дитина може проявити фантазію і скласти саме те, що придумав він сам. А кількість і форма кубиків дозволяє це реалізувати.

великі кубики

Кубики набору із серії DUPLO володіють великим розміром в порівнянні з іншими. Це дозволяє дитині зручніше прикріплювати їх один до одного, а також зменшують ймовірність того, що дитина проковтне кубики.

Де купити набір?

Набір ЛЕГО дупло 10623 Базові кубики можна купити недорого в нашому магазині!

  • 5.0

    21 бер, 2021
    Набор же вроде больше не производиться. По крайней мере, даже на официальном сайте его нет, ну и на украинских аналогах тоже. Только здесь нашла и заказала сыну. В инструкции поданы базовые, банальные сборки, хотя никто ведь не запрещает пойти дальше самостоятельно. Все детали сделаны максимально качественно, ярко. Можно давать и маленьким детям. Подумываю о покупке ещё одного, пока они хотя бы здесь в наличии.
    Достоинства:
    Уже не впервые беру на этом сайте наборы, которые больше нигде недоступны. Качественный набор для самых маленьких.
    Недостатки:
    Нужно было добавить хоть одни колесики или что-то вроде такого.
    • 4 тра, 2021
      На сайте написано, что набор под заказ. А сколько нужно ждать с момента заказа и до того времени, когда смогу забрать?
  • 2.0

    21 бер, 2021
    Не уверена, насколько целесообразно покупать этот набор, если можно взять ту же классику. Например, красная деталь 2300 всего в одном экземпляре, то есть даже симметричную сборку создать не получиться. Большинство других деталей лишь в двух экземплярах. Мне кажеться, даже для самых маленьких, этого будет маловато.
    Достоинства:
    Подойдет лишь как дополнение к наборам дупло.
    Недостатки:
    Как вообще формировались детали набора? Почему 2300 всего одна, а 3437 аж девять? В целом их так мало.
    • 4 тра, 2021
      Просто придбайте 2 такі набори. То і симетричні збірки зможете зробити, і деталей буде в 2 рази більше. Тим більше, ціна дозволяє.
  • 5.0

    21 бер, 2021
    Пам’ятаєте у нас в дитинстві були звичайні кольорові пластикові кубики, з яких ми збирали замки та будівлі. Іноді в комплект входили і колеса. Ось це щось на кшталт цього. Окрім звичайних сборок, кубики також можуть урізноманітнити інші набори лего-дупло, так як вони ідеально підходять. Ціна повністю дозволяє придбати навіть декілька таких. Хоча і доведеться трохи почекати, адже буде робитися під замовлення.
    Достоинства:
    Яскраві, кольорові кубики, які дадуть більше можливостей для серії лего-дупло. Але можна взяти і просто так, навіть самостійно, набір доволі непоганий для дітей.
    Недостатки:
    Якщо захочете придбати, замовляйте заздалегідь.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари