>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

7 шт.
0 шт.
20.2 × 6.9 × 12.7 cm
1 1/2+
0 шт.

Опис

Кращий помічник на дорозі
Чи Вийди помочь тім, хто попал в аварію, вікорістовуючі вантажівку-евакуатор? Умілій водій и ваш малюк тепер зможуть Врятувати автомобілі, что попали в аварію. Легка и швидка збірка машинки позитивно впліває на дрібну моторику рук дитини и Робить процес гри ще більш захоплюючім. Така іграшка здатно Повністю залучіті его в сюжет гри з аварійнімі подіямі, де можно придумат масу різніх подій. Це дозволяє розвинутися уяву и логіку, зроби гру НЕ только цікавою, но й корисне.

Найцікавіше Всередині
Тепер вам доступна іграшка стартового набору для малюків - LEGO Duplo 10918 Tow Truck, яка поповнити ряди новинок січня 2020 року. Уявлень конструктор призначення для самих маленьких и дозволяє занурітіся в світ LEGO, з'єднавші кілька кубіків. У коробці находится 7 кубіків, з якіх дитина может зібраті вантажівку-евакуатор. Серед деталей можна найти гак, кубик Із збережений водія и незамінне колісне шасі. Невелика ВАРТІСТЬ конструктора дозволяє сделать его відміннім сюрпризом в додаток до других наборів LEGO. Такоже его можна прідбаті як повноцінній стартовий набір для Знайомство з цікавім и захоплюючім світом конструкторів.

Особливості Серії Duplo
Конструктори даної Серії покліканізалучіті в світ LEGO малюків ВІКОМ від 1,5 років. Це можливо Завдяк простоті збирання іграшки, від чого дитина НЕ втомлюється, такоже відчуває Інтерес до деталей и результату гри. Великий розмір кубіків дозволяє віключіті можлівість проковтування частин конструктора дитиною. За рахунок цього LEGO Duplo є безпечним варіантом для корисностей и Розвиваючий дозвілля. Для відсутності Шкоди або обострения алергічніх реакцій у таких конструкторах вікорістовується Безпечний ABS-пластик.

Всі конструктори ЛЕГО оригінальні и Сертифіковані. Смороду поставляються офіційнім дилером "ЛЕГО Україна". Купити набір LEGO Duplo 10918 Буксірувальніка ви можете на нашому сайті та мовознавство всій Україні.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари