>
Уточнити наявність у постачальника
4499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

91 шт.
2 шт.
35.4 × 9.4 × 37.8 cm
2+
0 шт.
5.0

Опис

Запрошуємо вас відчути всю атмосферу домашнього затишку і тепла разом з конструктором LEGO Duplo Будинок і кафе Мінні (10942). Прийміть запрошення скуштувати свіжі вафлі і смачну каву в домашньому кафе Мінні Маус. Погляньте, в кафе вже завітала постійна клієнтка і найкраща подруга Мінні — Дейзі Дак.

Шанувальники Дейзі Дак і Мінні Маус будуть в захваті від милого будиночка, який наповнений кумедними аксесуарами та різноманітними функціями, що надихають до веселої гри.

Про набір

Замішуйте тісто, печіть вафлі, випікайте хліб і кекси, поливайте квіти, влаштовуйте чаювання, заплануйте піжамну вечірку на другому поверсі будинку, прибирайте в саду, організуйте пікнік у дворі.

Все і не тільки це можливо з конструктором LEGO Duplo Будинок і кафе Мінні (10942). Придумайте самостійно розваги для двох найкращих подружок, а також запрошуйте друзів.

Вдосконалюйте навички, збираючи героїв Disney

Комбінуйте конструктори ЛЕГО Дупло Disney Junior для багатогранної і веселої гри. Зверніть вашу увагу на інші приголомшливі конструктори Disney Junior з Мінні і Міккі Маус:

  • Святковий поїзд Міккі і Мінні (10941);
  • День народження Мінні (10873);
  • Міккі і Мінні: парад на День Народження (10597);
  • Будинок відпочинку Міккі (10889);
  • Моя перша Мінні (10897);
  • Мій перший Міккі (10898);
  • Кафе Мінні (10830);
  • Майстерня Міккі (10829);
  • Магазинчик Мінні Маус (10844);
  • Міккі і друзі: пляжний будиночок (10827);
  • Катер Міккі (10881).

Батьки зможуть весело провести час, розділити задоволення і бути присутнім під час важливих етапів розвитку зі своїм малюком завдяки конструкторам LEGO Duplo.

Всі кубики LEGO безпечні для вашої дитини, кожен блок і елемент, перш ніж потрапити в маленькі ручки вашого малюка, проходить ряд тестів на безпеку. Кубики випробовують, нагрівають і кидають, щоб переконатися в безпеці і відповідності стандартам.

Замовити набори LEGO з Міккі і Мінні Маус ви можете в нашому інтернет-магазині.

Про персонажів

Мінні Маус — весела, допитлива і добра мишка, вміє у всьому бачити красу. Її добродушності можна тільки позаздрити, вона обожнює приносити щастя іншим. Надзвичайно розумна, до неї прислухаються друзі і цінують її думку близькі. Основний свій час проводить зі своїм коханим Міккі Маусом, вони напрочуд гарна пара, чи не так?

Мінні обожнює природу і своїх друзів, любить мріяти і насолоджуватися життям. Не уявляє свого життя без співу і танців, ну і, звичайно, ж без нових суконь. Вбиратися і ходити по магазинам полюбляє зі своєю кращою подружкою Дейзі Дак.

Повне ім'я, відомої в усьому світі, мишки — Мінерва Маус, в честь римської богині мудрості. У Мінні з недавніх пір є своя іменна зірка на алеї слави в Лос-Анджелесі.

Дейзі Дак — чарівна, мила качечка зі спокійним, але стійким характером. Дбайлива і добра подруга, весела й інтелігентна співрозмовниця. Найбільше проявляє свою турботу до свого друга Дональда Дака, вони прекрасна пара. Проводити час з друзями — вважає своїм другим улюбленим заняттям, на першому місці, звичайно ж, шопінг. Дейзі знатна цінителька моди, обожнює все красиве і стильне. Оточує себе тільки красивими речами і предметами. Вона відмінний дизайнер і організатор.

Дейзі і Мінні кращі подружки вже довгі роки, дуже люблять проводити час разом, поділяють щасливі моменти і допомагають один одному в скрутну хвилину. Разом долають всі несприятливі обставини і завжди вірять в краще. У них є чому повчитися і брати приклад.

Що в коробці? 91 елемент, дві мініфігурки Мінні Маус і Дейзі Дак, лійка, мітла, чайник, кухонний міксер, хліб, тарілочка з вафлями, кекси, ліжко, три стільчика, дві квітки, плед, інструкція по збірці.

Купити конструктор LEGO Duplo Будинок і кафе Мінні (10942) ви можете в нашому інтернет-магазині!

  • 5.0

    6 сер, 2021
    Я не думаю, что вы можете превзойти конструкторы дупло по прочности, долговечности и качеству. Этот набор основан на шоу Disney Junior и включает в себя сборный дом и кафе для Минни и Дейзи. Набор состоит из 91 предмета, включая Минни и Дейзи, и даже включает в себя тканевые юбки для них обоих, которые можно менять местами. Мне нравится внимание к деталям, например, большой бант Минни, который подходит к дому, и блендер, в котором Минни готовит пирожные и хлеб. В наборе даже есть украшенная тарелка с едой в форме головы Минни.
    Достоинства:
    Из-за привязки к диснею, подойдет для детей до 6 лет. Дизайн подходящий, с уймой мелких вещей. Помимо предметов для сборки кафе, здесь также есть стол и стулья, чайник, цветы и различные другие продукты питания и кухонные принадлежности. Оба персонажа идут с эластичными юбками. Есть прикроватный выдвижной ящик.
    Недостатки:
    Я сомневаюсь, что любой двухлетний ребенок мог бы сделать это в одиночку.
  • 5.0

    6 сер, 2021
    В набор входят 2 фигурки - Дейзи Дак и Минни Маус. Они представлены в виде заранее сконструированных фигурок с подвижными руками и ногами, а юбки содержатся отдельно. Обе юбки на резинке и просто натягиваются на основу фигуры. Также в этой коробке есть кусок ткани с розовыми и белыми точками, который вы используете в качестве простыни. В наборе 2 здания (1-пекарня, 2-дом Минни). Что там, что там много деталей, в том числе буханки хлеба, кексы, растения. Готовые изделия в пастельных тонах выглядят восхитительно.
    Достоинства:
    Внутри 2 инструкции, по одной для каждого здания, так что дети могут собирать вдвоем. Фигурки и сами детали большие. Много дополнительных деталей.
    Недостатки:
    Не знаю как долго протянут юбки и простынь.
  • 5.0

    5 сер, 2021
    Это было подарено для близняшек двух с половиной лет. Хотя они не могли собрать набор, они могли помочь выбрать нужные цвета кирпичей и соединить некоторые детали. Набор оказался достаточно большим, чтобы девочки могли играть бок о бок. Построенный дом и кафе были достаточно крепкими, чтобы не развалиться, когда маленькие ручки передвигали кровать или стулья. Им понравились персонажи. Но теперь они требуют еще и Микки. Наверное, не смогу им отказать)
    Достоинства:
    Красочные большие фигурки. Все выполнено в розовом цвете, прям для девочек-девочек. Подходит для игры вдвоем.
    Недостатки:
    Нету Микки.
    • 5 сер, 2021
      Здравствуйте! Как раз на такой случай, у нас есть наборы, которые имеют в себе минифигурку Микки Мауса, это: 10772, 10773, 10774, 10776 и 10941. Обращайтесь, будем рады подсказать.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари