>
Уточнити наявність у постачальника
7999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 052 шт.
8 шт.
58.2 × 10.3 × 37.8 cm
7+
0 шт.

Опис

Космічні подорожі
Хто з нас хоча б в дитинстві не мріяв вирушити вище хмар, до зірок, досліджувати неосяжні простори Всесвіту і підкорити Місяць, Марс і Венеру, торкнувшись їх грунту рукою в скафандрі! Набір ЛЕГО 60229 Майданчик для складання і транспорт для перевезення ракети дасть нам таку можливість. За допомогою тисячі деталей набору LEGO 60229 можна побудувати величезний стартовий майданчик для запуску космічного шаттла! У комплекті ми знайдемо 7 міні фігурок космонавтів і наукових співробітників космодрому, 1 робота-помічника, безліч корисних аксесуарів, предметів і інструментів. Є три види техніки - маленький шестиколісний допоміжний баггі, звичайна вантажна машина з помаранчевою лапою маніпулятора і майданчиком для перевезення не дуже великих вантажів і зовсім вже величезний транспортер, який за допомогою чотирьох гусеничних траків повільно, але впевнено везе на собі гарну білу ракету - шаттл на місце запуску в космос. За допомогою особливого маніпулятора, під яким проїжджає ракета на транспортері, співробітники космодрому здійснюють останні приготування перед відправкою астронавтів на орбіту - герметизують корпус космічного корабля і перевіряють справність всіх механізмів і систем ракети і пасажирського шаттла.

Розміри набору ЛЕГО 60229
Набір LEGO 60229 має такі габарити - 58 см. х 37,5 см. х 9,8 см. Купити LEGO в Україні та набір ЛЕГО 60229 Майданчик для складання і транспорт для перевезення ракети вам допоможе офіційний дилер ЛЕГО в Україні - сайт-магазин constructors .com.ua. Ви можете здійснити онлайн-замовлення товару або зв'язатися з операторами сайту, якщо вам потрібна допомога в підборі потрібної іграшки.
Особливості моделі LEGO 60229 Rocket assembly & Transport
Космічний набір LEGO 60229 досить цікавий з технічної точки зору. Він містить багато функцій, які забезпечать довгі години захоплюючої гри. Ракета складається з трьох частин (шаттл, двигуни і вантажний відсік), велика рама маніпулятора на чотирьох опорах може рухатися і опускати вниз інструменти та вантаж на лебідці, дуже добре керується і помаранчевий маніпулятор вантажної машини. У наборі ЛЕГО 60229 також присутні центр управління польотами, крихітний шматочок місячної породи, який освітлений прожектором і сепаратор деталей красивого бірюзового кольору.

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари