>
Під замовлення
4999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

790 шт.
10 шт.
48 × 7 × 37.8 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Ігровий конструктор LEGO City 60233 «Відкриття магазину з продажу пончиків» з безліччю можливостей для гри. У наборі є магазин іграшок з поличками для іграшок, зверху прикрашений повітряними кульками, є невеликий фургончик телевізійного каналу, що приїхав зняти відкриття магазину пончиків, також є вантажівка з висувним краном з гачком, для установки великого пончика на магазин з продажу пончиків і сам магазин пончиків. Ще в наборі ви знайдете безліч дійових осіб, таких як таксист в своїй машині, що чекає клієнта, велосипед-закусочна з продавцем, ведуча телеканалу і її оператор, що знімають репортаж з власником магазину пончиків, злодій що обікрав туриста і тікає, а за ним біжить поліцейський з наручниками. У наборі можна розіграти безліч життєвих ситуацій і зіграти різні ролі, а також навчити соціуму свою дитину.

  • У наборі є 10 мініфігурок: 2 баристи, репортер, оператор, поліцейський Дюк ДеТейн, шахрай, власник магазину, таксист, дитина і водій вантажівки.

 

  • 5.0

    10 чер, 2019
    Покупала крестнику этот конструктор, ребенок доволен подарком, и для меня это главное. У нас таких никогда не завозят в местные магазины, пару наборов выставят и все. Благо есть такие классные сайты с огромным разнообразием, как этот. Детали в наборе современные, сделаны хорошо. Когда коробка вскрылась, был только восторг и море позитива, приятно увидеть детское счастье от действительно хорошей и доступной игры.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари