>
Уточнити наявність у постачальника
1999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

238 шт.
2 шт.
35.4 × 9.1 × 19.1 cm
5+
0 шт.
2.5

Опис

Спускай гоночний човен на воду після того, як діставши її в пункт призначення в цілісності й схоронності.

Опис

Для тих, хто любить пересуватися на великій швидкості на воді, пропонують брати участь в водномоторних видах спорту. Потрібно для цього небагато - гоночний човен і трішки досвіду і терпіння. Тільки самі терплячі і старанні пілоти водомоторна виду спорту отримують призові місця. У зимовий період часу гоночний човен за допомогою транспортера переміщують в більш зручне місце зберігання.

І коли розтане сніг, пілоти повертаються за кермо своїх гоночних човнів. Особливістю водних перегонів є те, що сильний вітер може створити додаткові перешкоди на шляху. Скільки б колах не намотував пілот, він все одно не зможе увійти в той же поворот. При кожному повороті пілот зустрічається з новими хвилями.

Що в коробці

У наборі конструктора LEGO 60254 Транспортер гоночні човни є 238 деталей. Доповнюють модель, яка є новинкою 2020 року, дві мініфігурки - пілота гоночні човни і водія транспортера. Використовуйте всі деталі унікального набору ЛЕГО 60254, щоб скласти транспортер і зафіксувати на ньому гоночний човен. Це завдання під силу навіть новачкам у світі ЛЕГО.

У магазині ЛЕГО представлені різні тематичні набори, які порадують як хлопчиків, так і дівчаток, в залежності від їх інтересів і переваг. Офіційний дилер ЛЕГО в Україні зацікавлений в розширенні можливостей для ігрового досвіду різного віку дітей, проте набір LEGO 60254 Транспортер гоночні човни підійде тільки для дітей старше 5 років.

Як грати

LEGO 60254 Транспортер гоночні човни включає виконання відразу двох завдань - управління транспортером до пункту призначення, де можна вивантажити гоночний човен на воду. Друге завдання - управління гоночним човном. Є дві фігурки, які допоможуть вам в управлінні цих двох транспортних засобів.

Це захоплююча подорож розраховано на гру в невеликій групі людей або поодинці. Поєднуючи різні набори оригінальних конструкторів ЛЕГО, можна побудувати ціле місто для величезної кількості дітей, які хотіли б грати разом.

Чому корисно дитині

ЛЕГО-конструювання є дійсно захоплюючим заняттям, якщо конструктор підібраний відповідно до інтересів дитини. Крок за крок дитина розвиває логічне, творче і просторове мислення. Деталь за деталлю вдосконалюється мова. До того ж, при складанні конструктора робиться особливий акцент на розвитку дрібної моторики, оскільки ЛЕГО складається з невеликих деталей, які потрібно зафіксувати між собою.

 

  • 3.0

    2 кві, 2021
    Двозначні враження від набору. Так як він націлений на дітей від 5 років, думаю не варто казати, що він занадто простий. Для бувалих збирачів, звичайно буде не цікаво, але дітям сподобається. Але кольори якісь дивні, не поєднуться між собою. Ну що це, якийсь недочервоний та недосалатовий колір. Добре, що хоч 2 мініфігурки додали, є кого катати.
    Достоинства:
    Добре, що хоча б якесь різноманіття, не звичайна машина, а човен. У мене син задоволений.
    Недостатки:
    Кольори однозначно невдалі, можливо було б краще якби вони були яскравіші або і зовсім інші.
  • 2.0

    23 лис, 2020
    Брал набор сыну и я немного удивлен, почему он выбрал именно его. В коллекции в основном лего-техника, а тут этот небольшой кораблик. Цветовой решение показалось странным и даже больше не понравилось, чем понравилось. Собрать и вправду очень легко. Спасают только минифигурки с уникальными лицами, можно будет использовать в других. Но этот совсем не понравился.
    Достоинства:
    Минифигурки с нестандартными лицами.
    Недостатки:
    Сииишком простой набор. Странные цвета. Не часто вижу такой зеленый и мне не нравится.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари