>
Під замовлення
3599 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

668 шт.
7 шт.
48 × 37.8 × 7.05 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Занудьгували за адреналіном і карколомними трюками? Дні проходять занадто рутинно і не вистачає екстриму? Набір LEGO "Арена каскадерського шоу" змусить Вас відчути, як кров застигає в жилах. Так що застрибуйте на один з монстр-траків або мотоцикл і вперед, настав час показати, хто тут по справжньому крутий.

Каскадерські трюки для сміливих хлопців

Для тих з Вас, хто живе ризиком, обожнює адреналін і хоче приміряти на себе професію каскадера, компанія LEGO представляє серію наборів LEGO City Stunt. Тут Ви знайдете фігурки екстремалів-каскадерів, крутий транспорт і багато-багато перешкод, які зроблять Ваші виступи незабутньо-крутими. Однак, пам'ятайте про безпеку і не намагайтеся повторити це в реальному житті!

Команда каскадерів

У наборі LEGO "Арена каскадерського шоу", Ви зустрінете цілу команду з кращих каскадерів LEGO City. Всього їх 3 і їм вже не терпиться показати, на що вони здатні. Це абсолютно різні мініфігурки, яких пов'язує лише одне - любов до екстриму і бажання отримати кубок на цих змаганнях. Також тут Ви зустрінете ведучого, оператора, продавщицю хот-догів і маленького хлопчика. Як ви могли вже зрозуміти, це справжня подія в LEGO City.

Виконувати трюки каскадери будуть на салатовому мотоциклі з маховиком і двох яскравих монстр-траках: рожевому і жовтому.

P.S. Ходять чутки, що 3 мініфігурки - це персонажі серіалу "Пригоди в LEGO City". Чи зможете Ви впізнати їх?

Транспорт і реквізит

Приготуйтеся до вибуху емоцій, адже в наборі LEGO 60295 Ви зможете отримати відразу 2 монстр-трака, які можуть робити сальто, пролітати через вогняне кільце і трощити автомобілі. Спеціально для цього машини оснащені дахом, що провалюється. Вам цього мало? Тоді застрибуйте на мотоцикл і постарайтеся зробити якомога більш крутий трюк, підлетівши на трампліні. Намагайтеся як слід, адже на змаганнях присутнє телебачення, а нагорода - не що інше, як золотий кубок, який дістанеться кращому каскадерові.

Втомилися і хочете перекусити? Що ж, візьміть хот-дог в спеціальному кіоску і випийте напою, що бадьорить. Однак довго не засиджуйтеся, адже суперники за дві секунди Вас обженуть і займуть перше місце.

Всі споруди є модульними і можуть бути підлаштовані під Ваші бажання. Всього тут є:

  • чорна рампа;
  • помаранчевий трамплін;
  • вогняне кільце;
  • секція з машинами, у яких провалюються дахи;
  • п'єдестал переможця;
  • ларьок з хот-догами.

 Наприклад, можете спробувати підлетіти монстр-траком на трампліні, пролетіти через палаюче кільце і приземлитися на даху автомобілів. Або, постаратися схопити кубок прямо з п'єдесталу, їдучи на мотоциклі. Все обмежується лише Вашою фантазією!

Хто ж зможе впоратися з усіма перешкодами та стати переможцем в цьому напруженому змаганні? А кому доведеться витирати сльози, сидячи в монстр-траку. Вирішувати лише Вам. 

  • 5.0

    7 лис, 2021
    Сын сказал, что набор 10 из 10. Главный козырь - это монстр-траки. Ожидалось, что они будут меньше, они огромны и имеют отличную подвеску. Можно собрать собственную рампу, огненное кольцо и другие крутые штуки. Сыну понравилось запускать траки и разрушать машины. Это похоже на шоу грузовиков-монстров, не выходя из дома. Можно докупить дополнительные мотоциклы, поэтому к нам также приехал Уоллоп.
    Достоинства:
    Есть много фигур, большие грузовики-монстры и маленькие автомобили, а также мотоцикл с маховиком. Включены обычные инструкции, вам не обязательно нужно приложение. решить что и где будет стоять можно самостоятельно.
    Недостатки:
    Зачем-то добавлена фигурка мальчика.
  • 5.0

    7 лис, 2021
    Это простой в сборке набор для маленьких пальчиков, которые плохо знакомы с миром Lego. Это потому, что набор состоит из отдельных машин и пандусов, которые вы строите поэтапно. Мы с моим 6-летним мальчиком начали с основной рампы, обруча и мотоцикла. Далее руки дошли до монстр-траков. Это как отдельная площадка, и как только мы построили подиум и съемочную группу, мы стали проводить наши собственные турниры и соревнования. Затем вы можете добавлять больше автомобилей и функций по ходу.
    Достоинства:
    Мотоцикл с маховиком был действительно хорош и действительно пролетает сквозь огненное кольцо! Возможно даже сделать сальто назад. 7 мини-фигурок, грузовики, автомобили и мотоциклы позволяют играть сразу нескольким детям
    Недостатки:
    Чувствую, в список подарков на Новый год будет добавлен еще один набор серии:)

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари