>
Під замовлення
1499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

89 шт.
1 шт.
15.7 × 6.1 × 14.1 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

На старт, увага, вперед!

Покатайтеся на цьому чудовому Спортивному автомобілі з набору LEGO City 60285. Модель оснащена регульованим знімним спойлером — спеціальним елементом автомобіля, який змінює аеродинамічні можливості кузова спорткара. Колеса укомплектовані міцними шинами і красивими чорними спортивними дисками — все для супершвидкої їзди.

Ви завжди мріяли про спортивний кабріолет? Набору ЛЕГО City 60285 і це завдання під силу: у спорткара повністю знімається дах, і вуаля! — кабріолет вашої мрії готовий, заводьте двигун та тисніть на газ.

Спортивний автомобіль з набору LEGO 60285, він же спорткар, — це автомобіль, зібраний спеціально для швидкої та ефектної їзди. Більшість спорткарів укомплектовані двома сидіннями спереду, але спортивний автомобіль від LEGO виняток: тут є місце тільки для водія-пілота. Адже спорткар створений для швидкої їзди, чудової маневрованості, чіткому гальмуванню і при цьому повинен мати малу вагу і велику потужність. Тому, місце для пасажира не передбачено, акценти розставлені в іншому напрямку. Це авто легко керується завдяки невеликій вазі машини, у нього добре спроектоване і відбалансоване колісне шасі, ще, звичайно ж, сучасна підвіска. Для швидких і складних гонок — те, що потрібно.

Швидше вирушайте на старт!

Що в коробці? 89 деталей, 1 мініфігурка, інструкція по збірці.

Купити набір ЛЕГО City Спортивний автомобіль 60285  ви можете в нашому інтернет-магазині.

  • 5.0

    30 жов, 2021
    набвр просто супер!!!!!ми в захваті!!!!дякуємо!!!рекомендую!!!
    Достоинства:
    чудова якість ,швидка доставка
    Недостатки:
    немає

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари