>
Під замовлення
8499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

663 шт.
6 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Ще один поліцейський відділок - новинка від ЛЕГО - отримав оновлений дизайн і тепер розташовується в гористій місцевості. Відповідно, оновилася і сюжетна лінія набору. У поліцейській дільниці LEGO 60174 City всі правоохоронці повинні бути напоготові - арештанта спробує визволити його спільник, замаскований під стовбур дерева. В арсеналі у злочинців також є маленький червоний вертоліт з ланцюгом, здатним зірвати ґрати камери, але і копи напоготові - їх позашляховик вже готовий до переслідування, а поліцейський вертоліт наздожене злочинців і в повітрі! Також копи озброєні стріляє гарматою, яка вистрілює величезну міцну сітку, в яку потрапить будь-який бандит. У наборі 7 мініфігурок, фігурка пуми, 2 гвинтокрили, джип, байк, жовта спеціальна гармата і сепаратор деталей.

  • 5.0

    8 січ, 2019
    Санта Клаус принёс нашему малышу такой набор под ёлку. Играем все вместе - и дети, и родители) Шикарный набор, есть все виды транспорта - джип, мотоцикл и два вертолета. Порадовало наличие сепаратора в наборе. Пока собирали штаб-квартиру ребенок узнал что такое спутниковая антенна, что должно быть в офисе у настоящих полицейских и как ловить рысь сетью. Спасибо магазину за набор!
  • 5.0

    14 лис, 2018
    На день народження син замовив набір LEGO.Хотілось обрати щось надзвичайне. Переглянула безліч варіантів. Більш сподобався LEGO City Штаб-квартира горної поліції. Сподобовся набір тим, що там багато елеметів і машинка, і гвинтокрили, і сама ділянка. Сину сподобався подарунок. Грали в ігри, придумували різноманітні сюжети, ловили злочинців. Якість як і завжди на високому рівні.
  • 5.0

    9 лис, 2018
    Замечательный набор развивает логику у детей моему сыну понравился (Ребенок занята и не кричит и могу отдохнуть) я рекомендую. Также думаю еще один набор заказать из серии Ниндзяго.
  • 5.0

    4 лис, 2018
    Заказал конструктор Штаб - квартира горной полиции своему 6 - ти летнему сыну. У него было очень много радости, сын любит Лего, это его любимые игрушки. Качество супер!
  • 5.0

    3 лис, 2018
    Купила такий конструктор синові на день народження. Дітальки якісно зробленні, сам конструктор яскравий без неприємного запаху. Синові дуже сподобався подарунок, доречі ціна адекватна.
  • 5.0

    31 жов, 2018
    Купил этот набор для своего сына на день рождения. Приятные и качественные фигурки. Уже несколько вечеров, когда я прихожу с работы, играем друг с другом. Главный плюс, помимо того, что ребёнок доволен, это то, как лего помогает ему развивать воображение. Каждый раз он старается придумывать разные игры и разные сценарии. Очень доволен покупкой

Рекомендуємо подивитися ці товари