>
Під замовлення
329 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

87 шт.
1 шт.
15.7 × 4.5 × 14.1 cm
5+
0 шт.
3.7

Опис

Пожежна справа

Без сумнівів в кожному місті, будь то мегаполіс або маленьке містечко, повинні бути пожежні. Ці міцні хлопці навчені справлятися з різними пожежами і рятувати людей. І звичайно ж їздять вони на пожежних машинах. Одну з таких ми хочем вам показати в наборі LEGO 60279 Пожежний пікап з серії City.

Про машину

Давайте ближче розглянемо цей автомобіль. Він має звичне червоне забарвлення з емблемою на капоті. На даху присутні мигалки, для того, щоб інші водії знали, що пожежники їдуть на виклик. Цей пікап чотириколісний і має чудову підвіску, за допомогою якої колеса відмінно амортизують. Спереду є великий білий ківш, яким пікап може прокласти собі дорогу через будь-які перешкоди.

Саме головна частина автомобіля знаходиться ззаду - це бак з водою і шланг з брандспойтом. Бак відкривається, і ми можемо побачити воду у вигляді кубиків LEGO. За допомогою брандспойта і цих кубиків води ви можете гасити вогонь.

Мініфігурки

Звичайно ж в цьому наборі ЛЕГО City 60279 Пожежний пікап є мініфігурка пожежного. Він одягнений в каску з забралом і спеціальний одяг для знаходження поруч з високими температурами. У нього є рупор, за допомогою якого він може давати команди своїм напарникам або вказівки людям.

Кому підійде набір?

Набір відмінно підійде фанатам конструктора LEGO, які збирають своє місто з серії City і їм якраз не вистачає пожежних автомобілів. Цей пікап зможе доповнити ваше містечко.

Не дайте домівках ваших жителів згоріти, швидше збирайте пікап, і вперед гасити вогонь разом!

  • 2.0

    12 чер, 2021
    Ось на коробці написано 5+, але я не впевнений, що дитині від 5 років це буде цікаво. Деталей обмаль, машина маленька, кольори звичайні. Хіба що постріляти з гідранта і то ненадовго, адже він тримається на нитці, що доволі ненадійно. Полум’я знаходиться на якихось коричневих штуках і ось що це таке взагалі? Взяв набір для 4-х річного сина, але не йому, не мені він не сподобався.
    Достоинства:
    Поставив 2 бали просто за те, що це додаткові деталі до колекції та мініфігурка.
    Недостатки:
    Деталей обмаль, машина маленька, кольори звичайні, гідрант ненадійний.
  • 5.0

    12 чер, 2021
    Хоть машина и небольшая, но со своей задачей справляется. На вызов приедет и из гидранта огонь потушит. Минифигурка крутая, с принтами пожарного и в шлеме. Что было удобно лично нам, так это то, что можно использовать не физические инструкции, а приложение - там гораздо больше инструментов для удобной сборки. Рекомендую как набор, так и приложение.
    Достоинства:
    Минифигурка стильная, один из лучших наших пожарных. Машина ездит хорошо, внутри место как раз для 1 минифигурки.
    Недостатки:
    Небольшой размер. Гидрант просто ниточка.
  • 4.0

    12 чер, 2021
    Ну это ведь даже не пикап, а пикапчик. Даже не уверен, что он сможет потушить эти 4 огонька. Хотя ребенку понравилось, как собирать так и играть потом. Кстати, у гидранта-пистолета есть функция выстрела голубенькими деталями, а-ля водой. А у машины еще и такая штука белая впереди, можно переделать в снегоуборочную машину.
    Достоинства:
    Огня здесь не пожалели, аж 4 штуки есть. Функция тушения очень классная, требую такую во все наборы с пожарными.
    Недостатки:
    Размеры малюсенькие.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари