>
Уточнити наявність у постачальника
999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

88 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

На сторожі безпеки

Пожежі трапляються в кожному місті, це не рідкість. Але це не біда, тому що кожну хвилину пожежні готові приїхати на виклик, щоб розібратися з подією. Саме про них сьогодні піде мова. А саме про пожежну машину з набору LEGO City 60280 Пожежна машина з драбиною.

Про машину

Машина одразу привертає увагу своїм зовнішнім виглядом, варто тільки на неї поглянути. Вивчимо її ближче. Відразу ж кидається в очі велика біла драбина зі шлангом на кінці. Пожежні ефективно використовують її якщо пожежа знаходиться на високих будівлях.

Автомобіль пофарбований в звичний колір і має емблеми з боків. На даху, крім драбини, знаходяться сирени, які сповіщають водіїв, що пожежники поспішають на допомогу. Збоку авто ще є невелике віконце з дверцятами, від туди легко і швидко дістати необхідне спорядження.

Мініфігурки

У наборі ЛЕГО 60280 є дві фігурки пожежних - чоловіка і жінки. Вони одягнені в спеціальні вогнетривкі костюми і мають каски. У них в руках є вогнегасник і велика сокира, які зможуть їм допомогти в екстреній ситуації.

Що ще є в наборі?

У комплекті ще є деталі, з яких можна зібрати пожежний гідрант зі шлангом - вірне джерело води. Є й палаючі деталі, які потрібно загасити.

Кому підійде набір?

Кожному фанату ЛЕГО, який любить таку тематику або вже працює над створенням власного міста, але йому якраз не вистачає пожежної машини і людей.

Вогонь поширюється дуже швидко. Тому збирай пожежну машину, знаряджай людей і мчи швидше на виклик!

  • 5.0

    11 кві, 2021
    Этот набор - отличный набор для маленьких 4-х летних детей. В нем всего 88 деталей, и мой сын легко и быстро построил его. На сборку ушло меньше 10 минут, и все это время он широко улыбался и не мог поверить, что это выглядело в точности так, как на картинке на коробке. В его состав входят грузовик, два пожарных, два гидранта и два пожарных блока. Играть с этим определенно весело. Он также достаточно прочен для умеренной игры.
    Достоинства:
    Для маленького ребенка - фаната пожарных прям идеальный набор. Нам определенно понравился пожарный гидрант и топор.
    Недостатки:
    Для детей постарше не подойдет.
  • 5.0

    11 кві, 2021
    Этот набор лего так весело собирать вместе с вашими детьми. Мы провели время с семьей и решили собрать несколько конструкторов лего, и этот набор нас не разочаровал. Мы обнаружили, что это было довольно легко собрать и очень весело. Единственная проблема, с которой я столкнулся, заключается в том, что многие детали очень маленькие, и их можно легко потерять . Я очень рекомендую всем, кто любит пожарных или пожарные машины.
    Достоинства:
    В таком небольшом наборе и сразу 2 минифигурки. Здесь есть все, что нужно в таком наборе: машина, огонь, пожарные.
    Недостатки:
    Есть мелкие детали, так что следите за сборкой детей.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари