>
Уточнити наявність у постачальника
799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

67 шт.
2 шт.
15.7 × 4.5 × 14.1 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Роби подвиги з поліцейським набором ЛЕГО Police Dog Unit

Опис набору ЛЕГО 60241

Маленькі любителі історій про поліцейських оцінять набір ЛЕГО 60241, який перенесе малюка в дивовижний світ героїв, що рятують світ від небезпечних бандитів.

У наборі є крутий іграшковий поліцейський автомобіль і окреме місце в ньому для чергового поліцейського і його вірного помічника - пса. А найцікавіше - це ювелірна крамниця з дорогоцінними каменями й шахрай зі своїм знаряддям! Ідеальний сценарій для маленьких дітей з бурхливою уявою.

Цей набір розрахований на вікову категорію 4+ і містить просте друковане керівництво по конструюванню і спеціальний елемент - стартову пластину ЛЕГО, щоб діти могли без праці вибудовувати свої твори. Завдяки безкоштовному додатку LEGO Life для смартфонів і планшетів діти отримують Інструкції PLUS. Це інтерактивне керівництво по будівництву з функціями збільшення і повороту, які перетворюють конструкцію в дитячу гру.

LEGO Police Dog Unit - входить в серію City з поліцейськими наборами, яка дозволяє зануритися в нескінченні пригоди й насичені сценарії життя у великому місті. Вони показують дитині реальні ситуації. Широкий вибір багатофункціональних будівель і транспортних засобів, представлених в наборі, допомагає дитячому уяві вільно розвивається під час гри!

Особливості конструктора LEGO Police Dog Unit

Ця іграшка - ідеальне введення в захоплюючий світ LEGO City. Чудово підходить для дітей у віці від 4 років і покликана надихнути дитину на творчу рольову гру, засновану на реальних сценаріях!

Отже, в коробці маленький шанувальник ЛЕГО знайде:

деталі для збирання поліцейської машини з місцем для самого поліцейського і його вірного собаки

деталі для складання магазину прикрас з двома дорогоцінними каменями

фігурка шахрая з ломом в руках і мішком, щоб заховати його

фігурка собаки й поліцейського з наручниками

в набір входить всього 67 оригінальних деталей ЛЕГО

Діти можуть комбінувати персонажів і моделей в цьому будівельному наборі LEGO 60241 з іншими іграшковими ігровими комплектами LEGO, щоб створити свої унікальні творіння для гри.

Купівля

Всі моделі піддаються ретельних перевірок перед тим як потрапити в руки дитини. Наш магазин ЛЕГО в Україні пропонує тільки оригінальні конструктори, імпортовані прямим партнером. Ціни встановлені і регульовані дистриб'ютором LEGO. Всі моделі розроблені відповідно до найвищих світових стандартів безпеки і якості.

 

  • 5.0

    4 жов, 2020
    Сыну в 3 годика приобрели набор LEGO City Полицейский отряд с собакой. Искали простенький чтоб собирался достаточно легко, потому что для ребенка это первый конструктор Лего. Ребенок смог самостоятельно разобраться без нашей помощи. Для начинающих оптимально подходит. Ребенок с удовольствием играется, но видно что интерес потихоньку проходит, т.к. ничего нового не соорудит из набора. Будем еще докупать наборы чтоб серию расширять.
    Достоинства:
    Легкая сборка, качество.
    Недостатки:
    Цена за такой небольшой набор высоковата, деталей мало.
  • 5.0

    15 чер, 2020
    Чудесный набор! Сын посмотрел мультик про этого полицейского и собаку, когда увидела этот набор на сайте заказала не раздумывая! Ребенок доволен! Набор очень интересный: есть пикап, полицейский, его собака, бандит и витрина ювелирного магазина! Создаём много разных ситуаций. Ещё отдельно хочу поблагодарить за подарок, что нам прислали по промокоду за распаковку! Было очень приятно!
  • 5.0

    13 січ, 2020
    LEGO City Поліцейський загін з собакою із першого погдяду цей набір здався мені кумедним ( це із-за песика). Набір швидко збирається, є все необхідне для гри. Грабіжним присвоїв собі коштовності і , як би не Мухтар (ім'я можете вигадати будь-яке) грабіжнику вдалось би скритись. Дітлахам цікава боротьба добра та зла. Тому купийте цей набір не замислюючись.
  • 5.0

    10 січ, 2020
    Купила сыну на Новый год этот набор потому что LEGO City его любимая серия этого конструктора. Играет обычно с друзьями благо комплектация позволяет весело проводить время небольшой компании сорванцов. В комплект входит грабитель и полицейский со служебной собакой, полицейская машина и фасад ювелирного магазина. Есть дополнительные детальки наручники и ломик

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари