>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

362 шт.
0 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
5+
0 шт.
4.0

Опис

LEGO 60245 Поліцейський монстр-вантажівка: Пограбування розповідає історію одного пограбування, а малюкові належить лише встати на сторону поліцейських або шахраїв, щоб почати гру.

Опис

Заощадження банку виявилася в руках грабіжників. Вночі невідомі на чолі з шахрайкою Біг Бетті увірвалися до відділення банку, попрямувавши відразу до сейфу. Їм вдалося витягти гроші та коштовності разом з сейфом, використовуючи величезний магніт, який був прикручений до вантажівки-монстру.

Поліцейським на чолі з Томом Беннеттом потрібно зловити шахраїв. Завдання не з легких, тому слід викликати поліцейського на швидкісному мотоциклі, щоб вчасно впасти грабіжникам на хвіст. Паралельно ведеться ретельне стеження за пересуваннями шахрайського угруповання.

Що в коробці

У наборі конструктора ЛЕГО 60245 Поліцейський монстр-вантажівка: Пограбування присутній 362 деталі. Є ще 5 мініфігурок у вигляді поліцейських і шахраїв. Поліцейські повинні мати якісну і надійну екіпіровку. На зовнішній частині форми розміщуються різні значки, які відрізняють їх від шахраїв. Часто грабіжники використовують головний убір, щоб прикривати своє обличчя. Будьте уважні при розподілі фігурок між своїми друзями!

LEGO 60245 Поліцейський монстр-вантажівка: Пограбування відноситься до новинок 2020 року. У магазині ЛЕГО можна підібрати та інші набори, які можна комбінувати між собою, щоб зробити гру більш захоплюючою. Офіційний дилер ЛЕГО в Україні забезпечує доступність моделей конструкторів за прийнятними цінами, які відповідають вимогам оригінального виробника.

Як грати

Кожна дитина, яка раніше не складав конструктори по типу LEGO 60245 Поліцейський монстр-вантажівка: Пограбування, з легкістю може самостійно скласти всю конструкцію без труднощів. Однак потрібно трішки уважності й посидючості, щоб закріпити деталі в правильні місця.

Чому корисно дитині

Одним з важливих переваг конструкторів ЛЕГО є те, що він надає дітям старше 5 років унікальну можливість розвивати дрібну моторику. Крок за кроком ваша дитина стає більш дисциплінованим. До того ж, розвивається не тільки пам'ять, а й уважність. Подібний досвід є дійсно особливим, оскільки дитина розвиває мову і логічне мислення. Малюк вчиться описувати деталі, використовуючи певний набір слів. Під керівництвом дорослих досвід рольових ігор може стати цікавою подорожжю не тільки для дітей, але і їхніх батьків.

 

  • 3.0

    7 тра, 2021
    В целом набор хорош, я ценю идею с магнитом, но я абсолютно ненавижу новые мотоциклы. Они хороши для трюков или преступников, но для полиции ужасны. Фары передние поставить негде. Мои любимые мотоциклы вообще родом из 1990-х. Пожалуйста, лего, избавьтесь от этих мотоциклов и сделайте их снова крутыми.
    Достоинства:
    Есть целый набор минифигурок, будет кому и банк ограбить, и выехать на место преступления. Магнит крут, я раньше такого не видел.
    Недостатки:
    Мотоцикл ужасный, он точно не для полиции.
  • 5.0

    7 тра, 2021
    Этот набор имеет большую ценность по многим причинам, одна из них заключается в том, что это действительно играбельный набор, другая причина - это магнит. Я думаю, что добавление магнита было отличной идеей. Магнитные блоки работают очень хорошо и являются хорошим дополнением. Однако «Грузовик-монстр» на самом деле просто грузовик лего с большими шинами.
    Достоинства:
    Очень много транспорта, идей для игры и вообще всяких разностей. Магнит довольно хороший, крепкий.
    Недостатки:
    Возможно, цена чуть завышена.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари