>
Уточнити наявність у постачальника
499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

58 шт.
1 шт.
15.7 × 6.1 × 14.1 cm
4+
0 шт.

Опис

Допоможіть працівникові транспортного господарства прибрати залишки асфальту та іншого сміття з дороги, що залишилися після усунення ями. З набором LEGO City Пікап для дорожніх робіт 60284 у вас це прекрасно вийде, адже працівник і його пікап з фронтальним навантажувачем і відкидним ковшем повністю пристосовані для даної роботи.

Для початку розставте помаранчеві конуси — вони будуть захищати зону вашої діяльності, сигналізуючи про ведення дорожньо-будівельних робіт. Також не забудьте про спеціальний знак "Дорожні роботи" — він є застережливим і встановлюється і тимчасово встановлюється на період проведення ремонту ділянки дороги. Ви швидко впораєтеся з поставленим завданням, чи не так?

Ой-ой, ви теж його бачили? Це ж — щур! Напевно, вискочив з недавно засипаної ями. Здається, він втік... Беріть лопату і тачку, приступайте до роботи: тут необхідно ще попрацювати руками. Завантажте за допомогою лопати все сміття в відкидний ковш пікапа і вивозьте за межі LEGO City, в спеціально призначене для цього місце.

Зверніть увагу на зовнішній вигляд робочого, а також придумайте йому ім'я. Він одягнений в синій комбінезон і синю сорочку, на голові у нього біла захисна каска, очі захищені помаранчевими окулярами — всі правила безпеки дотримано. Перевірте і ви себе, про безпеку не можна забувати ні в якому разі.

Комбінуйте набори LEGO City для ще більш захоплюючої гри, придумуйте новий сюжет рольових ігор разом зі своїми друзями.

Конструктор ЛЕГО 60284 підійде малюкові з чотирьох років і старше.

Що в коробці? 58 деталей, 1 мініфігурка, інструкція по збірці.

Купити набір LEGO City 60284 Пікап для дорожніх робіт ви можете в нашому інтернет-магазині.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари