>
Уточнити наявність у постачальника
3299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

525 шт.
4 шт.
48 × 37.8 × 7.05 cm
6+
0 шт.
4.7

Опис

Проводьте рятувальні операції разом з набором 60302 "Операція з порятунку диких тварин" з серії LEGO City.

Місце проживання тварин

Слониха зі своїм дитинчам з цього набору живуть в рідкому лісі, в якому ростуть високі чагарники. Поруч розташувалося високе дерево, де мешкають швидкі мавпочки. Біля лісу є велика річка, берег якої обріс водоростям. У ній мешкає велика крокодилиця, що недавно відклала яйця і чекає на своє потомство.

Допоможіть тваринам

Набір розрахований на гру з великою кількістю історій і сюжетів. Проводьте рятувальні операції, допомагаючи тваринам:

  • Маленьке слоненя відійшло далеко від матері, і в цей час біля водойми впало дерево. Шлях слоненяті перекритий, а десь в річці плаває великий агресивний крокодил, що охороняє своє потомство. Підніміть повалене дерево і врятуйте життя слоненяті.
  • Через сильний вітер дерево, на якому мешкали мавпочки впало. Підніміть його, використовуючи вертоліт і відновіть будинок маленьким мавпам.
  • Кілька великих валунів загородили стежку, по якій ходили слони до водойми, щоб попити води. За допомогою лебідки всюдихода розчистите шлях для слонів.

Вас чекає багато інших цікавих історій, які ви зможете обіграти самі або з друзями. Все в ваших руках і фантазії.

Рятувальний гелікоптер

Один з видів повітряного транспорту, які використовують рятувальники в своїх операціях — це гелікоптер. У нього є лебідка з гаком, з чиєю допомогою рятувальники можуть піднімати різні важкі речі, які не зрушити руками людини. У гелікоптера також є вантажний відсік, в який можна завантажити провізію або інші необхідні речі рятувальникам.

Гусеничний всюдихід

Крім гелікоптера, рятувальники використовують і гусеничний всюдихід. Його широкі гусениці дозволяють проїхати по таких місцях, де б застряг кожен автомобіль. Він, як і гелікоптер, має лебідку спереду, щоб розчищати різні завали і перетягувати тяжкості. Ззаду у нього є місце для перевезення потрібних речей прямо до тварин.

Дослідницька станція

Кілька рятувальників живуть неподалік від лісу в дослідницькій станції. У станції немає стін, але вона має навісний дах. Всередині станції можна побачити багато наукових стендів і мікроскоп. Живиться вся станція завдяки сонячній панелі, яка встановлена поблизу станції.

Мініфігурки

У набір 60302 "Операція з порятунку диких тварин" входять чотири мініфігурки рятувальників. Один з них керує гелікоптером і має відповідний шолом. Другий — водій всюдихода, який часто виїжджає на операції. Ще двоє — це науковий дослідник, що проводить дуже багато часу на станції і його помічниця.

Крім мініфігурок людей в цьому наборі дуже багато фігурок звірів, про яких ми говорили вище.

 

Об'єднайте набори в один

У вас є можливість розширити цей набір, завдяки наборам 60300 "Квадроцикл для порятунку диких тварин" і 60301 "Позашляховик для порятунку диких тварин". Після їх об'єднання, ви зможете створити великий заповідник з різними тваринами і локаціями.

Як придбати набір?

Купити набір 60302 "Операція з порятунку диких тварин" з серії LEGO City можна в нашому магазині. Достатньо натиснути відповідну кнопку і заповнити невелику форму замовлення.

  • 5.0

    4 сер, 2021
    В магазині запропонували написати відгук до набору і ось я тут. Кінцевий результат - це сцена савани з річкою, міні-ветеринарною клінікою, гусеничним транспортним засобом та гелікоптером. Вертоліт великий і якісно зроблений, з жінкою-пілотом всередині. Потім у нас є ветеринарна клініка, де в кабінеті та на столі є висувні ящики та обертова сонячна панель, збільшувальне скло та всі аксесуари для ветеринара, включаючи мікроскоп. Дах відкривається і закривається, як завіса. На вулиці є річка з крокодилом та дерево, яке можна збити важелем. Дуже рекомендую, зважаючи на ціну та наповнення.
    Достоинства:
    Є слон із слоненятом, який рухає хоботом і головою. Вертоліт має робочу канатну лебідку для підйому. Ззаду вертоліт має функціонуючий люк вантажного відсіку. Одним словом, красиві та анімовані компоненти роблять ігровий досвід більш живим.
    Недостатки:
    Дивно, що ветклініка така невелика. Зважаючи на те, що це центральна частина набору.
    • 4 сер, 2021
      Доброго дня. Дуже вдячні за те, що ви проділили час та написали відгук.
  • 5.0

    4 сер, 2021
    Разнообразие этого набора очень привлекательно - машины, фигурки, животные и пейзаж. У моего сына был эквивалент этого набора с серии лего дупло, а теперь я купила ему этот. Инструкции четко изложены с отличными иллюстрациями - никаких сокращений. Особенно сыну понравилось собирать и играть с вертолетом и его подвижными частями. И я его понимаю, он впечатляет своими деталями: грузовой люк сзади, трос с крюком и пилот внутри. Миниатюрные фигурки также включают в себя ветеринара-ученого с лупой, охранника и девушек с рацией. Отличная работа, Лего!
    Достоинства:
    У вертолета есть лебедка и люк сзади, в котором можно хранить бананы для обезьян. Мне особенно понравились маленькие фигурки обезьянок. Набор подойдет и мальчику, и девочке.
    Недостатки:
    Для полного наслаждения, нужно докупить еще животных.
  • 5.0

    4 сер, 2021
    Этот набор - один из самых больших из новых наборов дикой природы, обеспечивающий одну из двух основных основ нового проекта. В комплект входят 4 буклета с инструкциями, первый - ветеринарный пункт, второй - большая часть местности и бассейн, третий - эвакуационная машина и четвертый - вертолет. Это разбивает набор на четыре меньших сборки. Со слонами, обезьянами, крокодилом, вертолетом и многим другим - это действительно хороший набор, с которым можно поиграть. С сыном мы собрали это за час.
    Достоинства:
    Тут много общего с вертолетом, вездеходом и спасательной базой. Немало животных тоже нуждаются в спасении, включая слонов, крокодилов, инкубационных яиц и нахальных обезьян. Инструкциям легко следовать (мы использовали бумажные инструкции, но они также доступны в Интернете).
    Недостатки:
    Нужно больше наборов для этой подтемы!
  • 4.0

    4 сер, 2021
    У нас есть племянницы и племянники, поэтому игрушки, чтобы занять их, - это всегда хорошая идея. Упаковка привлекательная, и после открытия есть отдельные пакеты с номерами и буклетами. Набор действительно продуман, внимание к деталям просто поражает. Животные реалистичны, и вы строите взрослого слона, у которого есть отдельная подвижная голова и вам нужно добавить хобот и бивни. Меня беспокоит только то, что не так много животных, есть 2 слона, 2 обезьяны и крокодил с яйцом.
    Достоинства:
    Набор содержит в себе много интересного, включая рабочие спасательные машины, детализированных животных и мини-фигурки, а также ландшафт дикой природы, который нужно построить.
    Недостатки:
    Животных не так и много. Есть очень мелкие детали, поэтому для маленьких детей существует опасность удушья.
  • 5.0

    3 сер, 2021
    Это самый большой из новых наборов о дикой жизни. В него входят такие штуки, как вертолет, гусеничный транспорт, савана с функцией оползня и ветеринарная станция. Он очень прост в сборке, но чтобы не запутаться есть инструкция. Самое крутое здесь слон. Голова соединяется с телом с помощью встроенного поворотного шарнира Technic «с щелчком». Этот сустав позволяет голове слона кивать и вращаться. Также отмечу небольшую клинику. Возможно, ветеринар сможет объяснить, почему всех этих животных внезапно нужно спасать. В лаборатории есть инкубатор для яиц, микроскоп, а в холодильнике можно найти несколько образцов воды. Все гаджеты работают на солнечной энергии.
    Достоинства:
    Почти все животные обновленные, в том числе обезьяна и крокодил, которые раньше входили лишь в тему с пиратами. Много растительности, сборка не выглядит серой.
    Недостатки:
    Когда смотришь на сборку, не понятно кого и зачем нужно спасать.
  • 4.0

    3 сер, 2021
    В течение многих лет я хотел, чтобы компания лего выпустила зоопарк для серии лего-сити. Это набор, который максимально близко подходит для этого. Я коллекционирую фигурки животных из лего, поэтому я был очень взволнован, увидев новые формы слоненка, обезьяны и крокодила. Крокодилов глаз, выглядывающий из яйца, - милая деталь. В остальном набор довольно упрощен, но выглядит красиво. Вертолет впечатляет. Скрестив пальцы, все же жду выпуск зоопарка.
    Достоинства:
    Выбор животных удачный, как минимум я впервые получил обезьянок. Есть и вертолет, и машина, и целый ящик бананов))
    Недостатки:
    Минусую за то, что я до сих пор не увидел зоопарк. Набор сам по себе простой.
  • 5.0

    3 сер, 2021
    Этот набор довольно большой. Здесь вы получаете место в джунглях с различными спасательными машинами и палаткой для оказания первой помощи. Выбор животных хороший, включая родителей и слоненка, обезьян и крокодилов. Также есть много элементов для игры. Есть сцена, в которой вы можете заставить дерево рухнуть. Затем вы можете использовать вертолет, чтобы переместить дерево. Вертолет - неизменный фаворит моих сыновей. Автоцистерна тоже отличная!
    Достоинства:
    Набор подходит любителям животных любого возраста. Отличное качество деталей. Разные животные, но любимый слон.
    Недостатки:
    Жирафа хочу!
    • 4 сер, 2021
      Насколько я знаю, жираф сейчас есть только в серии лего дупло.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари