>
Уточнити наявність у постачальника
12999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

745 шт.
8 шт.
58.2 × 11.8 × 37.8 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Морські пригоди разом з LEGO
Відправляйтеся у відкрите море на потужному LEGO Дослідницький корабель океану (60266)! Приєднуйтесь до героя серіалу LEGO Харлей Хаббс і команді дослідників у захоплюючу подорож. Підніміться з посадкового майданчика для спостереження з висоти пташиного польоту на прохолодному вертольоті. Використовуйте кран корабля, щоб опустити клітку з акулою і запустити дослідницьку підводний човен. Потім поринете в глибини, щоб досліджувати загадкові корабельної аварії на морському дні! Познайомте дітей зі світом морських досліджень за допомогою цього класного ігрового комплексу Цей наддовгий корабель не тільки пливе по воді, в ньому є все, що потрібно дітям для нескінченного вивчення океану. Тут є клітина з акулами, робочий кран, дослідницька підводний човен, вертоліт і навіть піратського корабля з прихованими скарбами! І з 8 міні фігурки дослідників, включаючи персонажа LEGO ТВ Харлей Хаббс, сцена створена для екшн пригод. Відмінний будівельний набір для дітей.

Oсобливості:
Цей мультимодельний ігровий комплекс LEGO Дослідницький корабель океану (60266) є ідеальним подарунком для маленьких дослідників, і в ньому є все, що потрібно дітям для веселого і корисного ігрового процесу. Діти можуть використовувати плавучий іграшковий корабельний кран, щоб опустити підводний човен і клітку з акулами, управляти вертольотом і підводним човном, досліджувати затонулого корабля або взяти гру на капітанському містку зі спальними і дослідницькими зонами. Батареї не потрібні. Цей захоплюючий мультимодельний ігровий комплекс, включаючи плавучу іграшковий човен, оснащений маленькими дітьми з великим уявою!

Про продукт
Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглу повинні суперечити одна одній, сумісними, простими в збірці та розбиранні - і використовується з 1958 року.

  • 5.0

    19 чер, 2020
    Просто огромнейший корабль. Набор очень впечатляющий. Сомневался между ним и самолетом из этой же серии. Но решил остановиться все таки на корабле, хоть он и дороже. Эмоции ребенка указали на правильность моего выбора. Мало того что корабль - очень эффектный, он еще и может плавать. Если есть возможность, стараюсь ребенка все таки побаловать подобными игрушками.
  • 5.0

    11 чер, 2020
    Очень приятно удивило что из всех новинок, в наличие все наборы и можно было с дочкой выбрать любой набор, как оказалось это редкость, так что рекомендуем, цены очень приемлемые.
  • 5.0

    9 чер, 2020
    Не знаю кто как играет с этим набором, а мы запускаем субмарину в бассейне. Спасаемся от акул, изучаем морские глубины. Детальки набора не портятся. Для просушки мы его не разбираем. Всем нравится.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари