>
Під замовлення
2999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

234 шт.
7 шт.
38.2 × 7.1 × 26 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

LEGO City Новорічний календар

Хто ще допоможе створити атмосферу свята, якщо не конструктор LEGO City Новорічний календар? Цей на перший погляд простий набір здатний перетворити звичні вечірні посиденьки в справжні веселощі. Збирайте конструктор в сімейному колі або разом з друзями, придумуйте різні ігрові ситуації й насолоджуйтеся якісною деталізацією кожної фігурки.

Відкриваючи коробку, малюк виявить в ній 234 деталі різного розміру, кольору і форми. Завдяки сучасній системі кріплення деталі відмінно між собою взаємодіють і надійно скріплюються. Крім того, вони не можуть нашкодити малюкові, адже робляться виключно з екологічного пластику, а також проходять ретельну перевірку ще на етапі виробництва.

З деталей створюється справжня новорічна атмосфера. Тут є і Санта-Клауса, і теплий камін, і новорічна ялинка, і невеликий сніговик, і навіть снігоприбиральна машина. Неможливо обійти стороною і 7 цікавих мініфігурок, які роблять гру ще цікавіше. Вони мають свої відмінні риси, тому прекрасно підходять для створення різних ігрових сюжетів. Варто відзначити, що, збираючи конструктор, вам доведеться придумувати власний інтер'єр будинку і зовнішній вигляд вулиці, розміщуючи мініфігурки та аксесуари за своїм бажанням.

Оскільки конструктор ЛЕГО 60235 досить великий, він буде цікавий дітям від 5-ти років, причому як хлопчикам, так і дівчаткам. Але не переживайте, у дорослих він теж викликає великий інтерес, тому ви зможете весело проводити час разом зі своїм малюком.

Варто відзначити, що всі деталі відмінно виглядають, адже вони добре деталізовані та красиво опрацьовані. Досить міцний матеріал не боїться падінь, ударів і навіть часу, а колір зберігає свою яскравість і насиченість навіть після довгих років експлуатації.

Приємною особливість є те, що набір LEGO 60235 прекрасно підходить для гри як окремий елемент, але також може взаємодіяти й з іншими наборами серії "City". Таким чином, значно розширюються ігрові можливості, і з'являється новий простір для творчості.

Багато хто думає, що конструктори - це чергові непотрібні іграшки, проте це не так! Вони не тільки приносять радість і веселощі в будинок, але і здатні розвивати у дітей корисні якості. Логіка, уява, дрібна моторика рук, фантазія, посидючість, терпіння - це лише невеликий перелік тих якостей, які задіюються в грі. Таким чином, конструктор дає можливість приємно поєднати цікаву гру з корисним розвитком!

Купити ЛЕГО 60235 - це найкраще, що ви можете зробити для свого малюка, щоб проявити свою турботу та увагу.

  • 5.0

    3 сер, 2020
    О, це не просто набір, це ціла страна новорічних пригод. Ціна для такого набору вражаюча. лише придувіться скілька тут предметів та фігурок. Можна обіграти популярні казки, або вигадати свої. Особисто я взяла декілька таких наборів на подарунки. Коли набори доставили, один розпакувала, все відповідає тому,що на сайті. Дякую!

Рекомендуємо подивитися ці товари