>
Під замовлення
1499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

349 шт.
6 шт.
38.2 × 7.5 × 26.2 cm
5+
0 шт.

Опис

Як говориться у відомій приказці, готуй сани влітку. Це відноситься і до новорічних наборів LEGO. Їх купувати ніколи не рано, будь то весна, літо або осінь. Порадуйте себе набором LEGO "Новорічний календар LEGO City" і святковий настрій Вам гарантовано.

Новорічний календар? Що це?

Новорічний календар або ж адвент календар LEGO - це не зовсім звичайний набір, який всі звикли бачити. Щорічно компанія родом з Данії випускає календарі, присвячені різноманітним серіям, в тому числі LEGO City. 2021 рік не став винятком. Усередині коробки набору LEGO 60303 Вас не буде чекати інструкція і детальки в пакетиках. Замість цього Вам потрібно буде відкинути одну зі сторін упаковки. Тим самим у вас з'явиться "стінка" з закритими віконечками і зимова основа для установки збірок і гри з ними.

Що робити з цим далі? Все дуже просто. Відкривати по одній клітинці протягом 24 днів, аж до Нового року. Або відкрити всі разом на саме свято, якщо Вам так більше подобається. Але задумка в тому, щоб напередодні Нового року кожен день піднімати собі настрій.

24 святкових дні

У наборі LEGO "Новорічний календар LEGO City" Вас чекає 24 віконечка, які Вам належить відкрити. Розташовані вони не по порядку, так що перед цим доведеться знайти віконце з потрібним номером. Для того, щоб не рвати "стінку", клітинки вже мають готові намічені прорізи, так що після відкриття, можна буде акуратно закрити.

Зрозуміло, розповісти про все, що Ви зможете знайти всередині, було б злочином. Краще це буде сюрпризом. Однак, серед того, що Ви знайдете, буде:

  • 6 мініфігурок;
  • різноманітний транспорт;
  • міні-збірки для Вашого міста.

Якщо якась конструкція в наборі LEGO 60303 вимагатиме складання, то вона буде намальована на зворотному боці віконця, що відкривається.

Святкові фігурки

Який же набір LEGO City без мініфігурок. Тут вони засновані на мультсеріалі "LEGO City: пригоди". Отже, до святкування Нового року приєдналися:

  • Топхет Том - любитель циліндрів. Тут він звичайно ж в чорному циліндрі і червоному шарфі;
  • Боб - працівник пожежної служби. На ньому тут чорна форма, червона каска, а в руці - пожежна сокира;
  • Біг Бетті - чарівна шахрайка. Дівчина одягнена в лижний костюм з червоною кепкою, а в руці тримає рубін і хокейну ключку;
  • Сем Гріздл - сержант поліції. Ось хто складе компанію Бетті в хокеї, адже у нього теж є хокейна ключка і шайба. На сержанті костюм поліції;
  • Ширлі Кіпер - санітарний працівник. Вона з’являється в своєму салатово-блакитному костюмі, готова прибрати все сміття своєю щіткою;
  • Фендріх - бізнесмен і ватажок бандитів. Чоловік тут в костюмі Санти, з печивом в руці. Однак це не заважає йому в іншій руці тримати пістолет;
  • сніговик Дюк ДеТейн - лейтенант поліції. Мабуть, друзі вирішили пожартувати і зробити сніговика, схожого на Дюка. Тому у нього схожа зачіска і салатовий шарф.

Знайдіть Санту

Адвент календарі серії LEGO Friends славляться тим, що щорічно в їх наборах з'являються фігурки, одягнені в костюми Санта Клауса. На цей раз, Сантою буде Фендріх - діловий магнат. Він одягнений дуже по святковому - в червоний новорічний костюм і ковпак. За яким же віконечком ховається Фендріх? Доведеться дізнатися самим.

Все-все-все, більше ні слова не скажемо, а то пропаде весь інтерес. Буде краще, якщо Ви самі відкриєте віконечка і виявите що ж там. Повірте, що дорослим, що дітям сподобається ідея 24 дня отримувати маленький подаруночок або відкрити всі разом на сам Новий рік.

Обов'язково потім поділіться своїми враженнями в відгуках до набору. А також напишіть, який варіант Ви вибрали, відкривати по одному або всі разом? І що Вам найбільше сподобалося. З нетерпінням будемо чекати!

Вдалої і цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари