>
Уточнити наявність у постачальника
6999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

943 шт.
7 шт.
48 × 9 × 37.8 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Терміново! Горить будинок на будівництві! Не можна втрачати ні хвилини, збирай пожежний вертоліт і рятувальну машину, і терміново вирушай на місце! Набір LEGO 60216 «Центральна пожежна станція» включає в себе 7 мініфігурок: 2 будівельники, 4 пожежних і пілот вертольота, збірний триповерховий недобудований будинок, будівельний кран, велику пожежну машину з величезними поворотними сходами і потужним водним шлангом, з робочею сиреною і ліхтарями, що світяться. Також у наборі є рятувальний вертоліт, який оснащений водним шлангом, пожежний мотоцикл і дрон ROS-T3 з рухомими кігтями і водним шлангом. Поки пожежники намагаються усунути полум'я, перенесіть кабіну туалету за допомогою будівельного крана, щоб уникнути більшого поширення пожежі. Поспішай, часу не так багато!

Особливості:

  • Включає 7 мініфігурок: 2 будівельники, 4 пожежних і пілот вертольота.
  • Збірний будівельний кран, з обертовим важелем і працюючої лебідкою з гаком, недобудований будинок, пожежну машину, вертоліт, мотоцикл і дрон ROS-T3,  навіть туалет і ліхтарний стовп на будівництві.
  • З аксесуарів включає 2 сигнальні лампи, радіо, 12 елементів води, відбійний молоток, сендвіч, 2 пляшки з водою, пульт дистанційного керування для крана і 2 сокири.
  • Будинок разом з будівельним майданчиком, в тому числі ліхтарний стовп і унітаз розміром більше 27 см, шириною 22 см і глибиною 12 см.
  • Висота крана вище 24 см, довжиною 21 см і шириною 11 см.
  • Вертоліт має розміри більше 8 см у висоту, 19 см в довжину і 4 см в ширину.
  • 5.0

    31 лип, 2019
    Обычно, флагманские большие наборы Лего по тематике пожарных похожи один на одного, постоянно перевыпускают "Пожарную станцию". Но в этот раз стало очень интересно, когда увидел данную новинку. Множество интересных объектов собрано воедино в этом наборе - горящий многоэтажный дом и огромная пожарная машина (я даже не знаю, что более основное тут).Ну и конечно же желтый строительный кран, туалетная кабинка, вертолёт, мотоцикл. Короче, реально набор порадовал и показал новый подход к пожарным наборам лего.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари